Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: TikTok - digistartti (digistarttaaja)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: TikTok - digistartti (digistarttaaja)

Aika

2.3.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Mikä on  TikTok? Oletko koskaan miettinyt pitäisikö sinun tai yrityksesi olla siellä? Soveltuuko TikTok B2B-mielessä, vai vaan nuoren yleisön tavoittamiseen? Ja eikö Sinun pitäisi olla siellä, missä käyttäjätkin ovat?

Tämän koulutuksen tavoitteena on lähteä TikTokin maailmana aivan perustasolta, eli osallistujan ei edes tarvitse tietää mikä TikTok on.

Tässä 3,5 tuntisessa koulutuksessa käydään TikTokin ideologiaa ja peruskäyttöä. Kerrotaan, mihin sitä kannattaa käyttää ja milloin se ei välttämättä ole juuri se oikea sosiaalisen median alusta juuri teille. Tämän jälkeen siirrymme aivan peruskäyttöön, mistä Tiktokista näät muiden videot, kuinka seuraat ja kuinka teet videon itse, hyödyntäen TikTokin omia työkaluja. 

Koulutukseen riittää se, että Sinulla on mobiililaite. Käytännön harjoitteet voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Jokin toinen laite (esimerkiksi kannettava) on hyvä olla koulutuksen seuraamista varten, jotta pystyt vapaasti käyttämään kännykkää harjoitteissa. 

Olisi hyvä, jos TikTok on ladattuna mobiililaitteellesi ennen koulutusta. Ohjeet sovelluksen lataamiseen saat ennen koulutusta.

Nämä asiat opit koulutuksessa:

  • Mikä TikTok on ja onko sillä potentiaalia sinun yritystoiminnalle?
  • Kuinka käytät TikTokia
  • Kuinka teet videon TikTokissa

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja  toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi.

Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ti 2.3.2021 klo 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET 22.2.2021 MENNESSÄbit.ly/tiktokstartti1

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle  . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: Niko Röytiö, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Niko Röytiö, 

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai