Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: TikTok -käyttäjä (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: TikTok -käyttäjä (digikäyttäjä)

Aika

18.5.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

TikTok on nykyään yksi suurista someista, sillä sovelluksella on jo 800 miljoonaa aktiivista käyttäjään maailmanlaajuisesti ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan.

Yrittäjille TikTok on mahdollisuuksien maailma. Pienet ja suuret yritykset pystyvät mm. haastevideoiden avulla kasvattamaan oman brändinsä tunnettavuutta.

On suositeltavaa, että tätä koulutusta ennen olet käynyt meidän TikTok- digiperusteet - koulutuksen, mutta koulutukseen voi osallistua myös, jos TikTokista on ennestään jonkinlaista kokemusta.

Mitä opit koulutuksessa?

  • Millainen sisältö kasvattaa seuraajakuntaa?
  • Millaista kontenttia kannattaa julkaista yritystilille?
  • Miten kasvatat käyttäjien sitoutuvuutta tilastoihin perustuen?

Koulutuksessa autamme teitä kehittämään TikTokin yrittäjätiliä, antamaan työkalut edistyneeseen sisällöntuottoon, ymmärtämään TikTokin algoritmejä ja kerromme, miten voitte tuoda palvelussa esille omat tuotteet. Koulutus kestää 3,5 tuntia, ja koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia.

Meille tärkeintä on tarjota teille mahdollisimman hyvät eväät jatkaa omatoimista TikTokkaamista.

Keille koulutus on suunnattu?

  • Yrittäjille, jotka haluavat parantaa heidän brändinsä tunnettavuutta
  • Yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita seuraavasta suuresta somesta
  • Yrittäjille, jotka haluavat olla aallon harjalla

Koulutukseen riittää se, että Sinulla on mobiililaite. Käytännön harjoitteet voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Jokin toinen laite (esimerkiksi kannettava) on hyvä olla koulutuksen seuraamista varten. TikTok tulee olla asennettuna mobiililaitteellesi, sekä suosittelemme Canvan mobiiliversion lataamista. Ohjeet sovelluksen lataamiseen saat ennen koulutusta.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja  toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ti 18.5.2021 klo 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET 10.5.2021 MENNESSÄ: bit.ly/tiktokjatko3

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle        . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: Niko Röytiö, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Niko Röytiö,    

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai