Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Jälkimarkkinoinnin Pro (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Jälkimarkkinoinnin Pro (digikäyttäjä)

Aika

12.5.2021 | 16:00 - 19:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Monella yrityksellä panostetaan uusasiakashankintaan jälkimarkkinoinnin kustannuksella. Uusia asiakkaita tarvitaan luonnollisesti myös kasvuun, mutta usein helpoin ja edullisin keino kasvattaa myyntiä on hyödyntää olemassa olevia asiakkaita. Tässä koulutuksessa tutustaan keinoihin kasvattaa myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä jälkimarkkinoinnin avulla. 

Asiakkuuksien ylläpito vaatii työtä, johon palveluiden automaatiolla on myös annettavaa. Tutustumme siihen, miten esimerkiksi automaatiolla voimme ilahduttaa asiakkaita ja muistaa esimerkiksi merkkipäivinä tai nimipäivinä ilman lisähenkilöiden palkkaamista. Aiheina on myös tietosuoja-asetuksen asettamat reunaehdot jälkimarkkinoinnin toteutukseen eri kanavissa (digi / perinteinen).  

KURSSIN TAVOITTEET JA HYÖDYT:  

  • Suunnittelet yrityksellesi asiakkaiden ”automaattisen” ilahduttamisprosessin vaihe vaiheelta (Serendipity Management), joka toimii myynnin ja markkinoinnin tukena.  
  • Saat vinkkejä jälkimarkkinoinnin hyödyntämiseen eri kanavissa.  
  • Tunnet tietosuoja-asetuksen keskeisiä reunaehtoja jälkimarkkinoille.  
  • Parannat asiakaskokemusta jälkimarkkinoinnin keinoin. 

KOULUTUSPÄIVÄT: ENSIMMÄINEN ETÄKOULUTUSPÄIVÄ Ke 12.5.2021 klo 16.00-19.30, (4 x 0,5pv) seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa.

ILMOITTAUTUMISET 6.5.2021 MENNESSÄ: bit.ly/jalkimarkkinointi212 

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 200 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle    . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen ja vuorovaikutteisiin palautteeseen/ohjaukseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia. 

KOHDERYHMÄ JA ESITIETOVAATIMUKSET: 

Koulutus sopii yrittäjille, toimihenkilöille, asiakaskokemuksesta ja jälkimarkkinoinnista kiinnostuneille.  Esitietovaatimuksena vähintään perus atk-taidot.  

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: kouluttaja Markus Aho,  
tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai