Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Ammattimainen kotistudio ja etätyöskentelyn ergonomisuus (digistartti)

YOM ETÄKOULUTUS: Ammattimainen kotistudio ja etätyöskentelyn ergonomisuus (digistartti)

Aika

5.5.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Oletko etäpalavereissa hämmästellyt, miten jollain osanottajalla on tarkka kuva ja selkeä ääni? Nämä ovat asioita, jotka etätyöskentelyssä helpottavat viestintää ja antavat ammattimaisemman kuvan.

Koulutuksessa käydään läpi kolme eri tasoa, miten voit tehdä omasta tilasta kotistudion. Ensimmäinen taso (aloittelija) parantaa laatua jo huomattavasti, toisella tasolla (osaaja) saat jo televisioon kelpaavaa laatua ja kolmannella tasolla (ammattilainen) voit ruveta tarjoamaan striimauspalveluita muillekin. Kaikki tasot käydään koulutuksessa läpi, ja voit valita niistä parhaat päältä. Jokainen löytää varmasti useamman kehityskohdan, ja jos ei teknisesti, niin ainakin ergonomisuus osiosta.

Haluamme kotistudion yhteydessä pitää huolen siitä, että työpiste on myös ergonominen, sillä lisääntynyt aika koneella on tuonut mukanaan erilaisia niska-hartiaseudun ongelmia. Nämä on ratkottavissa tilaratkaisuilla ja pienillä muutoksilla työpisteellä. Koulutuksesta saat parhaan irti osallistumalla koulutukseen siinä tilassa, jossa tyypillisesti työskentelet etänä.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

AIKA JA PAIKKA: ke 5.5.2021 klo 09.00-12.30

ILMOITTAUTUMISET 28.5.2021 MENNESSÄ: bit.ly/kotistudiokuntoon

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: Kim Himanen, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Kim Himanen p. 0443620622,    

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai