Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: 360-videokuvaus - Miksi? Milloin? Miten? (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: 360-videokuvaus - Miksi? Milloin? Miten? (digistarttaaja)

Aika

21.5.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

360-videokamerat ovat olleet kuluttajien saatavilla jo pitkään, mutta silti kyseinen videointi tuntuu monesti erikoisosaajien hommalta. Esimerkiksi asuntoesittelyt, yrityksen tilan esittelyt tai vaikkapa automyyjälle auton sisätilojen myyntikuvat ovat 360-kokemuksena parempia kuin perinteisenä valokuvana tai videona.Kyseessä ei itse asiassa ole enää mikään suurta nörttiyttä vaativa suoritus, vaan oikeasti sinun tarvitsee vain painaa nappia, tallentaa ja julkaista - aivan kuten älypuhelimella kuvatessa.

Jos uskoit edellisen väitteen, niin saatat edelleen epäröidä, että mihin käyttöön sellaista videota oikein sitten käyttäisi. Kyseessä on erinomainen työkalu, mikäli haluat esitellä jotain tilaa, puitteita, kohdetta tai kokemusta realistisesti.

360-videot ja 360-kuvat ovat yrittäjälle erinomainen työkalu erottua kilpailijoista. Kun pystyt tuottamaan 360-materiaalia talon sisäisesti, niin säästät huomattavasti rahaa. Ammattikuvaajana voin käsi sydämellä sanoa, että meitä ammattilaisia ei kannata tilata kuvaamaan 360-materiaalia, sillä 360-kuvaus on helppoa, eikä siihen tarvita ammattilaista.

Miten niitä sitten voi julkaista? Youtube ja Facebook molemmat tukevat 360-teknologiaa, joten esimerkiksi näitä hyväksi käyttäen voit jakaa 360-videon vaikkapa verkkosivuillasi. Niin, ja 360-kamerat eivät maksa enää muutamaa satalappusta enempää, joten tarpeen kohdatessa se maksaa itsensä usein moninkertaisesti takaisin. Koulutukseen osallistuaksesi Sinulla ei tarvitse olla omaa 360-kameraa.

Kouluttaja Kim Himanen on käyttänyt 360-kameroita heti ensimmäisen kuluttajamallin julkaisusta alkaen.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

AIKA JA PAIKKA: pe 21.5.2021 klo 17.00-20.30

ILMOITTAUTUMISET 12.5.2021 MENNESSÄ: bit.ly/360kuvaa

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: Kim Himanen, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Kim Himanen p. 0443620622,    

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai