Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Google tehokurssi – hakukoneoptimoinnin salat (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Google tehokurssi – hakukoneoptimoinnin salat (digistarttaaja)

Aika

2.9.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Kun asiakkaasi googlaavat yrityksesi tuotteita tai palveluita, onko yrityksesi ensimmäisten 10 hakutuloksen joukossa? Jos ei ole, saa yrityksesi hakutulosten klikkauksista vain alle kaksi prosenttia. Toisin sanoen ensimmäisen hakutulossivun osumat saavat yli 98 prosenttia klikkauksista.

Löydettävyys on kilpailua, sillä suurin osa yrityksistä tekee jonkinasteista hakukoneoptimointia, eikä kilpailussa kannata antaa etumatkaa. Tämän koulutuksen jälkeen osaat perusasiat tehdäksesi käytännön hakukoneoptimointia. Opit myös mittaamaan toimenpiteiden vaikuttavuutta ja jatkamaan työtä itsenäisesti.

OHJELMA:

  • Hakukoneiden toiminta ja asiakkaiden käyttäytyminen lyhyesti
  • Tekninen hakukoneoptimointi-mobiilius, ssl-sertifikaatti, sivujen nopeus
  • Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

LAITEVAATIMUS: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Voit osallistua koulutukseen myös älypuhelimella. Suosittelemme varautumaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opetettavia tehtäviä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TO 2.9.2021 klo 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET KE 25.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/googletehokurssi3

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max. 15).

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai  

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.