Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Tietopaketti YouTube-alustan käytännöistä (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Tietopaketti YouTube-alustan käytännöistä (digikäyttäjä)

Aika

8.9.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Tässä koulutuksessa käymme läpi YouTube-kanavan perustamisen ja asetukset, mutta toisin kuin YouTube digiperusteissa annetaan enemmän aikaa ja painoarvoa YouTuben algoritmille, sekä avainsana-optimoinnille. Näitä ymmärtämällä voit tulla YouTubessa paremmin nähdyksi.

YouTube on yrittäjälle erinomainen työkalu saada näkyvyyttä. YouTube kuitenkin poikkeaa perinteisistä somealustoista monella tapaa, joten on hyödyllistä saada tietopaketti alustan käytännöistä. Eritoten avainsanojen optimointi on aloittelevalle YouTube-kanavalle tärkeää ja avain näkyvyyteen. 

Tässä koulutuksessa opit:

  • Miten perustaa YouTube-kanava?
  • Mitkä asiat kannattaa tehdä heti ensimmäiseksi?
  • Analysoida omat ja kilpailijan avainsanat
  • Miten saavutan näkyvyyttä YouTubessa?
  • Miten YouTuben algoritmit toimivat?    

Vaikka et olisi käynyt YouTube-digistarttia, niin ei hätää. Alussa katsotaan että olemme kaikki samalla viivalla. Eli jos et omista YouTube-kanavaa, niin käymme sen perustamisen läpi. 

Koulutuksessa käytämme myös hieman Canvaa tai haluaamaasi kuvanmuokkausohjelmaa sukeltaessamme YouTuben kansikuvien maailmaan.

Koulutuksen seuraamista helpottaa, jos pystyt yhdellä laitteella tekemään omaa YouTubea, ja toisella seurata koulutusta.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ke 8.9.2021 klo 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET 31.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/youtubejatko2

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle      . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

Kouluttaja: Niko Röytiö, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Niko Röytiö p. 0405468496,         

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai