Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Sisältömarkkinointi - kuinka aloitan ja hyödynnän sitä yrityksessäni? (digistarttaaja)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Sisältömarkkinointi - kuinka aloitan ja hyödynnän sitä yrityksessäni? (digistarttaaja)

Aika

11.8.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Sisältömarkkinointi on markkinointitekniikka, jossa tuotat yrityksesi kohderyhmälle tai olemassa oleville asiakkailla jatkuvaa, mielenkiintoista ja hyödyllistä markkinointiviestintää sekä mediasisältöä. Sosiaalisen median myötä jokainen yrittäjä pystyy hyödyntämään tätä näppärästi

Käytännössä sisältömarkkinoinnissa pyritään tuottamaan tai välittämään kohderyhmään kuuluville heitä kulloinkin kiinnostavaa sisältöä, kuten käyttövinkkejä, neuvontaa, tuotteeseen ja sen mahdollistamaan elämäntyyliin liittyviä videopätkiä, mediaa, verkkosivustoja, blogeja, e-kirjoja, podcasteja, markkinointikilpailuja, testejä, kyselyjä tai mitä tahansa mitä viestinnän keinoja haluaa innovoida.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, mitä hyötyjä missäkin viestinnän keinossa on ja mitä haittoja muihin nähden. Koulutuksessa käymme myös läpi mitkä keinot erottavat hyvän ja huonon blogin, vlogin, podcastin tai minkä tahansa muun sisältömarkkinoinnin. 

Haluamme myös koulutuksessa antaa juuri teidän yritykselle käytännön vinkkejä siihen, mikä voisi olla teille sopiva sisältömarkkinoinnin keino, joten koulutuksessa järjestetään aikaa keskustelulle osallistujien kanssa.

Tässä koulutuksessa opit

  • sisältömarkkinoinnin hyödyt ja haitat
  • eri sisältömarkkinoinnin keinojen hyödyt ja haitat
  • mikä voisi olla sinun yrityksellesi toimiva sisältömarkkinoinnin keino.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ke 11.8.2021 klo 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET: 3.8.2021 MENNESSÄ bit.ly/sisaltomarkkinointielo

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle      . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: Kouluttaja Kim Himanen p. 0443620622,   

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Kim Himanen p. 0443620622,         

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai