Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Google Snapseed - ammattimaista kuvanmuokkausta ilmaiseksi älypuhelimella (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Google Snapseed - ammattimaista kuvanmuokkausta ilmaiseksi älypuhelimella (digistarttaaja)

Aika

17.8.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Google Snapseed on todella monipuolinen ja laadukas ilmainen kuvanmuokkausohjelma, jolla saat helposti tehtyä kuvistasi näyttävämpiä ja laadukkaampia. Se on myös ilmainen ja päivittyvä, joka tekee siitä todella hyvän työkalun yrittäjälle kuin yrittäjälle aktiiviseen sisällöntuottoon. 

Koulutuksessa käydään läpi Snapseedin eri muokkaustyökaluja, ja keskitytään niissä tärkeimpiin ja useimmin käytettäviin ominaisuuksiin. Koulutusta varten saatte meiltä tarvittavat valokuvat muokkausharjoitteita varten, joten et tarvitse mukaan muuta kuin itsesi, älylaitteesi ja asennetun Google Snapseedin.

Koulutuksessa käydään myös läpi yleisiä kuvanmuokkauksen perusteita. Käytti ohjelmana mitä tahansa, niin samat säännöt ja asetukset pätevät kaikissa, joten tämä on hyvä koulutus myös juuri sinulle, jota omien valokuvien muokkaaminen näyttävämmäksi kiinnosta.

Koulutus on erittäin käytännönläheinen, koska kuvan muokkaamista oppii parhaiten sitä tekemällä.

Tässä koulutuksessa opit:

  • Kuvanmuokkauksen perusteet
  • Mitä eri asetukset kuvaa muokatessa oikein tarkoittavat
  • Google Snapseedin käytön

Koulutus sopii niin aloittelijalle, kun hieman myös kokemusta omaavalle. 

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutukseen sisältyy kuvan muokkaamista tabletilla tai älypuhelimlla, joten tarvitset joko tabletin tai älypuhelimen. Suosittelemme varautumaan kahdella laitteella, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opettavia tehtäviä. Toivomme myös, että olette jo ladanneet ja asentaneet Google Snapseed sovelluksen laitteeseen valmiiksi.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ti 17.8.2021 klo 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET 9.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/snapseedelo

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle   . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

Kouluttaja: Niko Röytiö, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Niko Röytiö p. 0405468496.   
tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai