Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Laita Amexille – Verkkokaupan maksutavat (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Laita Amexille – Verkkokaupan maksutavat (digistarttaaja)

Aika

7.9.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Verkkokaupan maksutavoilla on tutkitusti yllättävän iso vaikutus verkkokaupan myynnille. Jos asiakkaan suosimaa maksutapaa ei ole kaupassa vaihtoehtona, on siirtyminen toiseen kauppaan aina vain muutaman napinpainalluksen päässä.

Vaikka verkkokaupan toiminta-alueena olisi vain Suomi, on maksutavoissa melkoinen kirjo aina maksukorteista osamaksuun sekä uusimpiin mobiilimaksamisen muotoihin kuten Apple Pay ja Google Pay. Monilta maksupalveluntajoajilta, kuten Visma Pay tai OP Checkout, saa useimmat yleisimmät maksutavat saman katon alta, mutta näissäkin eri palveluntarjoajissa on eroja – eikä vähiten hinnoissa.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, mitä eri vaihtoehtoja on olemassa, mitkä niiden kustannukset ovat, ja mistä ja miten niitä voi hankkia. Koulutuksessa ei oteta kantaa ulkomaankauppaan, ainoastaan Suomen sisäiseen verkkokauppaan niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään. Ota oma päätelaite mukaan koulutukseen.

Kohderyhmä: Kaikki pk-yritykset.

AIKA ja PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 7.9.2021 klo 17–20:30

ILMOITTAUTUMISET 31.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/verkkokaupmaksut

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle      . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Lisätietoja:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 5029658 tai

tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai