Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Verkkokaupan hakukoneoptimointi (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Verkkokaupan hakukoneoptimointi (digistarttaaja)

Aika

31.8.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Korona-aika on pakottanut yhä useammat yritykset hakemaan verkosta uutta liiketoimintaa. Kilpailu verkkokaupassa on kuitenkin globaalia, joten raha ei vielä virtaa ovista ja ikkunoista verkkokaupan perustamalla. Löytyminen ja asiakkaiden tavoittaminen oikeanlaisilla sisällöillä on ensimmäinen askel verkkokaupan myynnin kasvattamiseen. Hakukoneoptimointia on sekä teknistä että sisällöllistä. Karrikoiden voisi sanoa, että tekninen optimointi on vain perusta, jonka tulee olla kunnossa. Sen jälkeen kyse on oikeanlaisesta sisällöstä.

Tässä koulutuksessa keskitytään nimenomaan siihen, että juuri sinulle oikeat asiakkaasi löytävät verkkokauppasi ja tuotteesi tai palvelusi. Käymme läpi molempia edellä mainittuja optimoinnin muotoja, eli teknistä ja sisällöllistä keskittyen kuitenkin enemmän sisältöön – eli mitä sisältöjä mihinkin eri paikkoihin tulee tuottaa.

Tämän koulutuksen jälkeen osaat perusasiat tehdäksesi käytännön hakukoneoptimointia verkkokaupassasi. Opit myös mittaamaan toimenpiteiden vaikuttavuutta, ja jatkamaan työtä itsenäisesti.

Ohjelma:

  • Hakukoneiden toiminta ja asiakkaiden käyttäytyminen lyhyesti
  • Tekninen hakukoneoptimointimobiilius, ssl-sertifikaatti, sivujen nopeus
  • Sisällöllinen hakukoneoptimointi
  • Verkkokaupan sisältöjen hakukoneoptimointi (kategoriat, tuotteet, taksonomiat)
  • Hakutuloksissa erottuminen
  • Kuvien ja videoiden optimoiminen
  • Loppuneiden ja poistuneiden tuotteiden huomioiminen
  • Mittaaminen ja jatkuva parantaminen

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään. Ota oma päätelaite mukaan koulutukseen.

AIKA ja PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 31.8.2021 klo 9–12:30

ILMOITTAUTUMISET 23.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/verkkokaupanhakukone

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 5029658 tai

Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai