Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Videot valmiiksi (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Videot valmiiksi (digikäyttäjä)

Aika

24.8.2021 | 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Tämä koulutus on niille, jotka tarvitsevat takapirun videoprojektin onnistumisen varmistamiseksi.

Koulutukseen sisältyy, 1. koulutuspäivä ja 2. koulutuspäivä sekä kouluttajan mahdolliset tilannetsekkaukset koulutuspäivien välissä. Kahden koulutuspäivän väliin on varattu viikko aikaa, jotta sinulla on mahdollisuus oikeasti käyttää aikaa hyvien materiaalien kuvaamiseen. Mikäli asiat menevät putkeen, niin saat oikeasti onnistuneen videon valmiiksi ja pääset myös halutessasi esittämään sen toisena koulutuspäivänä muulle ryhmälle.

1. Koulutuspäivä 24.8.2021 klo 17-20:30

Ensimmäisenä koulutuspäivänä käsikirjoitetaan video, ja suunnitellaan käytännön toteutus. Kouluttaja antaa evästyksen kuvaamiseen ja jakaa yksilöllisiä vinkkejä eri videoprojektien toteutukseen.

Koulutuspäivien välissä on viikko aikaa toteuttaa yksilöllistä videoprojektia eli käytännössä kuvata materiaalia editointia varten. Kouluttaja tekee sattumanvaraisia soittoja koulutettaville, ja tällä tavoin kuulustelee projektin etenemistä. Takapirun soitto voi olla onnenpotku, sillä kouluttaja jakaa mielellään vinkkejä, mikäli videoprojekti on jostain syystä seisahtuneessa tilassa.

2. Koulutuspäivä 31.8.2021 klo 17-20:30 

Toinen koulutuspäivä pidetään viikon päästä ensimmäisestä koulutuspäivästä. Tässä vaiheessa katsotaan, mitä ollaan saatu aikaan, mitkä asiat ovat tuottaneet hankaluuksia ja pohditaan, mitä seuraavalla kerralla kannattaisi tehdä toisin. Toisen koulutuspäivän aikana työstetään kuvamateriaalia editorilla. Editointi tehdään PowerDirector -sovelluksella, joka on kännykkäsovellus. Sovellus tukee sekä Androidia, että Applea. 

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutukseen sisältyy kuvaamista, joten tarvitset video-ominaisuudella varustetun laitteen, kuten älypuhelimen, järjestelmäkameran tai videokameran. Suosittelemme varautumaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opettavia tehtäviä.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus ti 24.8.2021 klo 17-20:30 & ti 31.8.2021 klo 17-20:30 (2x3,5h)

ILMOITTAUTUMISET 16.8.2021 MENNESSÄ: bit.ly/videotvalmiiksielo

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 100 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: Kim Himanen, GoBros Oy

Lisätietoja: Kouluttaja Kim Himanen p. 0443620622,      

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai