Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Canvan jatkokurssi (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Canvan jatkokurssi (digikäyttäjä)

Aika

1.9.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Parempaa markkinointia, vähemmän vaivaa! Salainen suunnitteluaseesi sosiaaliseen mediaan ja painotuotteisiin. Säästä aikaa ja rahaa ja tee ammattimaista markkinointimateriaalia.

Tällä Canvan jatkokurssilla otamme haltuun brändin visuaalisen johtamisen työkaluja (Brandkit), joilla pidät yritysilmeesi ja viestintäsi yhdenmukaisena. Lisäksi opit miten voit nopeuttaa painotuotteiden suunnittelua muuttamalla mainoskokoa ilman, että työtä tarvitsee aloittaa alusta.

Koulutuksessa tehdään käytännön web- ja painotyöharjoituksia, joiden tavoitteena on pitää ilme vakuuttavana ja yhdenmukaisena. Teoriaa sovelletaan käytännön harjoitusten kautta. Opit organisoimaan suunnittelutöitäsi paremmin kansioiden avulla. Pro-versiossa saat lisäksi käyttöösi laajemman fonttikirjaston ja kuvapankin.

Koulutuksessa hyödynnetään Canva Pro kokeilujaksoa (maksuton 30 päivää) ja kouluttajalta tulee ohjeet sen käyttöönottoon ennen koulutusta.

Kenelle: Kurssille osallistuaksesi sinulla tulisi olla perus atk-taidot sekä Canvan peruskäyttö hallussa. Oma tietokone on pakollinen. Jos mahdollista niin varaudu kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toiselta seurata koulutusta ja toisella tehdä opettavia tehtäviä.Ota myös omaa materiaalia mukaan (kuvat ja tekstit). Jos sinulla ei ole omia kuvia, voit käyttää kuvapankkien ilmaisia kuvia.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS, KE 1.9.2021 KLO 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET: 24.8.2021 mennessä: bit.ly/canvajatkosyys

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 50 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Kouluttajat: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalvelujen markkinoinnista ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: Kouluttaja Markus Aho, tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai