Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄINFO: Googlen kirjautumiseen tulossa iso muutos

YOM ETÄINFO: Googlen kirjautumiseen tulossa iso muutos

Aika

15.9.2021 | 17:00 - 18:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Lukemattomilta ihmisiltä löytyy tänä päivänä Google-tili esimerkiksi sähköpostin ylläpitämiseen ja puhelimen toimintojen käyttämiseen. Nyt tilille kirjautumisessa on tulossa iso muutos. Google siirtyy oletuksena käyttämään kaksivaiheista tunnistautumista palveluissaan, mikä tarkoittaa sitä, että käyttäjän tunnistamiseen ei riitä pelkkä salasana. Myös yhä useampi verkkopalvelu pakottaa käyttäjänsä käyttämään kaksivaiheista tunnistautumista. Ja vaikka käyttö ei olisikaan pakollista, on kaksivaiheinen tunnistautuminen monesti järkevää ottaa itse käyttöön – useimmat suuret verkkopalveluntarjoajat option mahdollistavat.

Mikä kaksivaiheinen tunnistautuminen sitten on?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen lisää palveluun kirjautumiseen yhden turvakerroksen lisää. Kirjautumiseen ei riitä pelkkä salasana (jotka saattavat joskus vuotaa palveluista hakkereille), vaan käyttäjälle lähetetään tämän valitsemalla tavalla ylimääräinen kertakäyttöinen varmistuskoodi tai -kehote yleensä puhelimeen, yksinkertaisimmillaan tekstiviestillä puhelimeen.

Infon sisältö:

  • Mikä kaksivaiheinen tunnistautuminen on ja mihin palveluihin sen saa?
  • Plussat ja miinukset
  • Miten kaksivaiheisen tunnistautumisen saa käyttöön?
  • Ongelmatilanteet (esim. puhelimen kadottaminen tai vaihtaminen)

AIKA JA PAIKKA: Etäinfo ke 15.9.2021 klo 17-18:30

ILMOITTAUTUMISET 7.9.2021 MENNESSÄ bit.ly/2vaiheinensyys

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle   . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

KOULUTTAJAT: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 5029658 tai   ektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai