Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Kuvat verkkomuotoon (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Kuvat verkkomuotoon (digistarttaaja)

Aika

16.11.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Tiesitkö, että yksi suuri verkkosivujasi hidastava tekijä voi olla huonosti optimoidut kuvat? Ilman pakkaamista kuva voi olla yli kolmekymmentä kertaa suurempi, kuin mitä sen tarvitsisi olla. Tässä koulutuksessa käymme läpi eri kuvaformaatteja ja niiden soveltumista verkkoon eri tilanteissa. Googlen hakukoneen algoritmi arvottaa verkkosivuilla nopeuden lisäksi myös nykyään kuvaformaatteja, joten on hyvä tiedostaa kuinka maksimoida sivustonsa menestys.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Simppeleitä ja nopeita tapoja, joilla saat heti jo pienempiä kuvia ilman merkittävää vaikutusta kuvan laatuun
  • Hieman enemmän vaivaa vaativia tapoja, jotka pakkaavat kuviasi paremmin menettämättä laatua
  • Vertailua kuvien välillä, jotta jokainen voi itse nähdä eri tekojen vaikutuksen

Koulutuksessä käydään myös läpi ohjelmia ja työkaluja, joilla pystymme rajaamaan ja vaikuttamaan kuvan tiedostomuotoon verkkojulkaisua varten. Voit seurata ja toistaa kouluttajan tekemiä työvaiheita parhaiten, jos sinulla on mahdollisuus operoida samanaikaisesti tietokoneella. Esimerkiksi koulutuksen seuraaminen erillisellä laitteella (kuten tietokone, kannettava tai tabletti) helpottaa kouluttajan perässä tekemistä.

Tämän vuoksi voi lähtötasosi olla sitten vasta-alkaja tai hieman edistyneempi ATK-osaaja, niin löydät tästä koulutuksesta varmasti uusia metodeja sekä itsellesi sopivia tapoja valmistella kuvat verkkokäyttöä varten.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, mutta myös mobiililaitteella voi osallistua koulutukseen. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

Kohderyhmä: Kaikki pohjoissavolaiset pk-yritykset.

AIKA ja PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 16.11.2021 klo 09.00-12.30 (Zoom)

ILMOITTAUTUMISET 8.11.2021 MENNESSÄ: bit.ly/kuvatverkkomuotoon1

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: Niko Röytiö, GoBros Oy

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Kouluttaja Niko Röytiö, p. 0405468496 / tai
Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai