Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Koulutus

Savon Yrittäjät järjestää uudenmuotoisia koulutuksia yrityksille Pohjois-Savossa

Kuopio: Stand up -koomikko Niko Kivelä nousee lavalle kouluttajan roolissa

Varkaus: Myynnin johtamisen professori Petri Parvinen opettaa konkreettisia menetelmiä myynnin kasvattamiseen

Savon Yrittäjien YOM-palvelu (Yritys oppii ja menestyy) järjestää yrityksille suunnattuja koulutuksia, jotka poikkeavat perinteisistä koulutuksista mm. uudenlaisten osallistavien opetusmetodien muodossa.

Tulossa on mm. stand up -koomikko Niko Kivelän pitämä esiintymis- ja myyntikoulutus Kuopiossa 10.6. Kuopion Komediafestivaalien yhteydessä.

Kivelä purkaa suorasanaisesti mitä hyvä esiintyminen ja ihmisten huomioiminen on. Kivelä kertoo mm. miten hän rikkoi myyntiennätyksiä kodinkonekauppiaana sekä mitä hän oppi Suomen kovimmalta automyyjältä. Koulutus on suunnattu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille ja yritysten henkilöstölle.


- Tiedossa on uniikki ja uudenlainen koulutuskokonaisuus, joka sopii vaikka osaksi yritysten TYKY -päivää, kertoo Savon Yrittäjien YOM-palveluiden projektipäällikkö Mia Hakulinen.


- Tämä on hyvä esimerkki siitä miten sanavalmiita esiintymisen ammattilaisia voidaan hyödyntää yhteistyötapahtumissa Kuopion Komediafestivaalin aikaan toteaa Kuopion Komediafestivaalien johtaja Juha Jylhäsalmi.

Myynnin johtamisen professori Petri Parvinen kouluttaa Varkaudessa

Varkaudessa järjestetään 2.6. professori Petri Parvisen pitämä koulutus myynnin kasvattamisesta. Petri Parvinen toimii Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa myynnin johtamisen professorina – Suomen ainoana sellaisena.

Parvinen on työskennellyt yli 150 organisaation parissa ja toiminut yrittäjänä, myyjänä ja konsulttina Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Hän on osakkaana useissa yrityksissä ja toiminut muun muassa riskisijoittajana.

- Parvinen on odotettu ja arvostettu puhuja sekä kouluttaja. On mahtavaa saada hänet Varkauteen, iloitsee Savon Yrittäjien YOM-palveluiden yritysyhteyshenkilö Tuomas Kylänpää.

Koulutuksia tulossa runsaasti ympäri Pohjois-Savoa

Alkukesään ja -syksyyn on sovittu alkavaksi jo yli 20 Savon Yrittäjien YOM-palveluiden järjestämää koulutuskokonaisuutta. Kaikki koulutukset löytyvät sivuilta: www.yrittajat.fi/yom/koulutukset

Koulutukset ovat yrityksille erittäin edullisia, sillä ne toteutetaan Yritys oppii ja menestyy (YOM) -hankkeessa, jota rahoittaa pääosin Euroopan Sosiaalirahasto (ESR). Savon Yrittäjien hallinnoimassa hankkeessa ovat mukana osatoteuttajina Kehitysyhtiö SavoGrow, Navitas Kehitys ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä. Hanke on kaksivuotinen (31.12.2017 saakka).

Maksuton osaamiskartoitus on herättänyt yritysten kiinnostuksen

Koulutuskokonaisuudet ovat rakennettu yrityksistä tulleiden osaamistarpeiden perusteella. Savon Yrittäjien YOM-palvelut on tehnyt tammikuusta lähtien maksuttomia osaamiskartoituksia pohjoissavolaisille yrityksille. Kartoituksia on nyt tehty jo noin 100:an yritykseen ja niistä saatu palaute yrityksiltä on ollut todella hyvää.

- Yritykset kokevat, että he saavat konkreetista apua niin yrittäjän itsensä kuin yritysten henkilöstönkin kehittämiseen. Osaamiskartoituksia tekee yhteensä viisi henkilöä ja tilauksia otetaan mielellään vastaan, kertoo Hakulinen.


Lisätietoja:

YOM-koulutukset:  www.yrittajat.fi/yom/koulutukset

Savon Yrittäjät
YOM-palvelut
Mia Hakulinen, projektipäällikkö
p. 044-3680 508, mia.hakulinen(at)yrittajat.fi