Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Koulutus

Digitalisaatiosta menestystä

Keväällä koulutusten digipommi

Savon Yrittäjien Yritys oppii ja menestyy -palvelu (YOM) on tehnyt maksuttoman osaamiskartoituksen lähes 250 yritykseen vuoden 2016 aikana. Osaamiskartoitusten tulosten pohjalta on rakennettu digitalisaatioon kytkeytyviä maksullisia koulutuksia pohjoissavolaisille yrityksille. YOM-palvelu on tukenut kuluneen vuoden aikana 450:ntä yritystä digitalisaatiossa.

- Syksyn suosituimpia koulutuksia ovat olleet digitaaliseen markkinointiin, sosiaaliseen mediaan ja verkkokauppaan liittyvät koulutukset sekä pienyritysten toimitusjohtajakoulutukset. Olemme järjestäneet koulutuksia kahdeksalla paikkakunnalla ja olemme toteuttaneet yhteensä 36 koulutusta tämän vuoden aikana, Yritys oppii ja menestyy -palvelun projektipäällikkö Outi Savolainen kertoo.

YOMin toteuttamiin koulutuksiin osallistui vuoden 2016 aikana lähes 450 henkilöä pohjoissavolaisista yrityksistä. Kun mukaan lasketaan vielä henkilöt, joille on tehty osaamiskartoitus, palveluita on tarjottu yhteensä lähes 800 henkilölle ja 450 pohjoissavolaiselle yritykselle.

Viimeinen mahdollisuus saada edullisia koulutuksia!

- Olemme rakentamassa keväälle aikamoista digipommia - keväälle on tulossa kymmeniä koulutuksia, joissa menemme entistä syvemmälle digitaaliseen markkinointiin. Lisäksi tarjoamme koulutuksia mm. leanista, taloushallinnosta, esimiestyöstä, mainosten ja markkinointivideoiden tekemisestä sekä myynnistä. Kaikki koulutukset on viritetty vahvasti digitalisaatiolla, projektipäällikkö Savolainen kertoo.

- Koulutuksien hinnat pidetään alhaisina siten, että EU-tuella maksetaan osa yrittäjien koulutusmaksuista. Yrityksien kannattaa siis hyödyntää YOM -palvelun tarjoamat palvelut, joita tarjotaan vielä vuoden ajan. Digitaalisesti suuntautuneet yritykset ovat edelläkävijöitä jo tällä hetkellä ja tämä tulee korostumaan entisestään tulevaisuudessa, kannustaa Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Arto Nykänen

Osaamiskartoituksissa on selvitetty yritysten tarpeita ja toiveita ja sitä mitä ne oikeasti tarvitsevat. YOMin koulutukset on rakennettu palvelussa tehtyjen osaamiskartoitusten pohjalta ja siksi tulevat koulutukset vastaavat pohjoissavolaisten yritysten tarpeisiin. Yritys oppii ja menestyy -palvelun koulutuskalenteri ja kevään koulutukset löytyvät osoitteesta: www.yrittajat.fi/yom.

- Kalenteri päivittyy koko ajan ja uusia koulutuksia räätälöidään tarpeen mukaan välillä erittäin nopeallakin aikataululla. Yritykset tarvitsevat konkreettisia koulutuksia ja niitä olemme nyt rakentaneet eri huippukouluttajien kanssa, Savolainen jatkaa.

Yritys oppii ja menestyy -palvelu (kesto 1.11.2015 - 31.12.2017, budjetti n. 1,3 milj. €) on pääosin Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama palvelu, jossa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Palvelun päätoteuttaja on Savon Yrittäjät ja osatoteuttajina Kehitysyhtiö Savogrow Oy, Navitas Kehitys Oy sekä Ylä-Savon ammattiopisto.

Lisätietoja YOMista ja palveluihin osallistuneista yrityksistä:

Outi Savolainen, projektipäällikkö
Yritys oppii ja menestyy –hanke
Savon Yrittäjät
p. 044 368 0508, outi.savolainen(at)yrittajat.fi