Etsi

Emergency banner

Savon Yrittäjien toimitusjohtajaksi Paula Aikio-Tallgren

Savon Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu torniolainen kaupan- ja maahantuontialan yrittäjä (eMBA) Paula Aikio-Tallgren (56). Hän siirtyy tehtävään yrityksestään, Virvatuli-Valaisimet Oy:stä.

Savon Yrittäjien toimitusjohtajana lähes viisi vuotta toiminut Arto Nykänen jättää tehtävänsä elokuussa 2019.

Paula Aikio-Tallgren on aktiivinen pk-yrittäjävaikuttaja, joka on kotonaan niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin verkostoissa.

- Olen edistänyt suomalaista yrittäjyyttä Suomen Yrittäjien luottamustehtävissä, oman yritykseni kautta ja nyt yrittäjäjärjestön palveluksessa. Tämä työ vetää yhteen nämä kokemukset savolaisen yrittäjyyden edistämiseksi. Lähden tähän työhön asiakas edellä – jäsenyrittäjä on ykkönen, Aikio-Tallgren toteaa.

- Olen iloinen, että saamme uudeksi toimitusjohtajaksemme Paula Aikio-Tallgrenin, kertoo Savon Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbelius. Valinnassa painoi etenkin hänen 20 vuoden kokemuksensa Suomen yrittäjien luottamustehtävissä paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla.

Paikallisella tasolla Aikio-Tallgrenin on ollut Tornion Yrittäjien hallituksen jäsen. Alueellisena vaikuttajana hän on kantanut vastuuta Länsipohjan ja Lapin Yrittäjien puheenjohtajana. Hänelle on kertynyt valtakunnan tason kokemusta Suomen Yrittäjien hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä. Lisäksi hän on viime vuosina toiminut myös Suomen Yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnan sekä kasvuyrittäjyyden ja kansainvälistymisen valiokunnan puheenjohtajana.

Savon Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Sen toimialueena on 21 paikkakuntaa Pohjois-Savossa. Paikallisyhdistyksiä on 25 ja niissä jäsenyrittäjiä noin 3500. Savon Yrittäjillä on vahva ja arvostettu asema yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvojana, verkostona ja tukena Pohjois-Savossa.

Lisätietoja:

Paula Aikio-Tallgren
puh. 0400 404346
paula(at)virvatuli.fi

Tarja Arbelius, puheenjohtaja
Savon Yrittäjät
puh. 0400 847 980
satuniemi(at)satuniemi.com

Kuvia Paula Aikio-Tallgrenista voi ladata tästä >>