Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu yrityksille

YOM pähkinänkuoressa

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu etsii ja ratkaisee yritysten todelliset koulutustarpeet. Pääosin Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke tarjoaa yrityksille osaamiskartoituksen pohjalta edullisia tuettuja koulutuksia Pohjois-Savossa (+Joroinen) 30.9.2021 saakka.

Palvelussa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Hankkeessa vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

EU-tuetut koulutukset 

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille (+Joroinen) pk-yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kevytyrittäjille. EU-tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja maksuttoman koulutuksen toteutushinta kerryttää osallistuvan yrityksen de minimis -tukea; tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM-henkilöstöltä lisätietoja. Ajankohtaiset etäkoulutukset löydät >> tästä.

Hankkeessa ovat mukana osatoteuttajina Kehitysyhtiö SavoGrow, Navitas Kehitys ja Ylä- Savon koulutuskuntayhtymä. Hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta.

Seuraa meitä somessa

YOM-palvelun löydät myös InstagramistaYouTubesta ja Facebookista - käy tykkäämässä!

Instagram: yrittajanmatkassa 
www.instagram.com/yrittajanmatkassa/
www.facebook.com/yompalvelu/

 

Koulutukset

Ajankohtaiset koulutukset löydät kootusti >>tästä linkistä.

Räätälöimme yrityksille koulutuksia osaamiskartoituksista nousseiden tarpeiden perusteella. Koulutukset ovat avoimia kaikille pohjoissavolaisille pk-yrityksien yrittäjille ja henkilöstölle.

Koulutukset ovat osallistavia ja opetettavaa aihetta peilataan aina suoraan osallistuvaan yritykseen. Kaikkiin koulutuksiin tullaan liittämään tulevaisuuden kilpailukyvyn ja uudistumisen kannalta olennainen digitalisoituminen.

Tarjoamme koulutuksia seuraavista aihealueista:

Tekoäly | Taloushallinto | Asiakaspalvelu | Myynti | Markkinointi | Liikkuva kuva, videokuvaus, videotuotanto markkinoinnin tukena | Johtaminen | Turvallisuus, |Tuottavuus | Lainsäädäntö ja sopimukset | (Muut vielä tunnistamattomat osaamisalueet)

HUOM: Emme tarjoa lakisääteisiä lupakoulutuksia, ATK-koulutuksia tai kielikoulutusta.

 

YOM-henkilöstö

 

projektipäällikkö
Mia Hakulinen

puh. 044 368 0508
mia.hakulinen(at)yrittajat.fi

 

 

 

 

 

 

 

projektikoordinaattori
Niko Knuutinen

puh. 050 476 2093
niko.knuutinen(at)yrittajat.fi

 

 

 

 

 

 

  projektikoordinaattori
Reetta Simpanen

puh. 050 430 6181

reetta.simpanen(at)yrittajat.fi