Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Iisalmen Yrittäjät

Iisalmen Yrittäjät ry on paikallinen yrittäjäyhdistys, johon kuulumalla olet samalla mukana Savon Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien toiminnassa. Kuulut yrittäjäjärjestöön, jossa mukana on jo yli 100 000 yritystä Suomessa, joista yli 3500 on Pohjois-Savosta ja lähes 400 Iisalmesta.

Osallistumme yhteiskuntavaikuttamiseen ja yrittäjien edunvalvontaan sekä kehitämme yrittäjien olosuhteita.

Yrittäjäjärjestö toimii kolmiportaisesti. Jäsen kuuluu omaan paikallisyhdistykseensä, mutta saa yhdellä jäsenmaksulla koko järjestöketjun edut.

Aluejärjestö Savon Yrittäjillä on vaikuttajan ja pk-yrittäjyyden asiantutijan rooli Pohjois-Savon alueella. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan sekä Euroopan Unionissa. Paikallisyhdistykset vaikuttavat kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Muistathan pitää yrityksesi yhteystiedot kunnossa jotta voimme olla yhteydessä ajankohtaisten asioiden merkeissä. Yrityksesi tiedot voit päivittää Yrityshaussa, kirjautumalla palveluun jäsennumerolla ja Y-tunnuksella.

[[{"fid":"24664","view_mode":"wysiwyg","type":"media"}]]