Etsi

Juankosken kanavajuhla

Juankosken kanavajuhla

Aika

20.7.2019 | 9:00
Vapaa-aika

Juankosken perinteinen kanavajuhla. Tervetuloa. Seuraathan ilmoittelua  näillä sivuilla ja facebookissa  Juankosken yrittäjien sivuilla https://www.facebook.com/Juankosken-yritt%C3%A4j%C3%A4t-ry-1974258832653...

Kanavajuhlassa monipuolinen tapahtumapäivä

Juankosken Kanavajuhla on tänä vuonna 20.7. ja se keskittyy musiikkipitoisessa ohjelmassaan Ruukin Kievarin ja Bar Pataruukin tiloihin ja alueelle. Virastotaloa vastapäätä hiekkakentällä on rompepäivät ja PeeÄssän hiekkakentällä kohtaavat Wanhat ajoneuvot.

Juantehtaan Soittajat esiintyvät Patis Stage Areenalla. Horttanaisen Pasikin matkaa synnyinseuduilleen, sillä hänen Kultaisen Harmonikan –kilpailun voitosta tulee tänä vuonna 25 vuotta.

Sitten lavalle nousee Jukka Laaksonen, joka tuo imitaation voimin mukanaan kymmeniä tuttuja julkisuudenhenkilöitä.

Juice karaoke –kilpailu starttaa Kievarista ja Bat ja Ryyd viihdyttävät myös Kievarissa, jossa pääsemme tutustumaan myös taikuri Jorma Airaksisen magiikkaan. Patiksessa illalla viihdyttää Kopernikus.

Päivän aikana Liki lounaskahvilan edestä (Juicen tori) päivystää hevosvossikka, joka kyyditsee alueella maksua vastaan. Likistä voi lisäksi ostaa matkaan piknikkoreja nautittavaksi pysähdyspaikoille.