Etsi

Varkaus, Soisalo-opisto
26.10.2017
17-20
Koulutus

YOM: Instagram-työpajailta Varkaudessa

Instagram on kuvien ja videoiden jakamiseen tarkoitettu sosiaalisen median palvelu. Instagramia käyttää eri tutkimusten mukaan jo noin 30% suomalaisista. Erityisesti nuorista jopa yli 70% käyttää palvelua.

Instagramia voivat hyödyntää myös yritykset. Eikä yrityksen tarvitse välttämättä itse tuottaa sisältöä, vaan parhaimmillaan asiakkaat voidaan saada julkaisemaan yritykseen liittyviä kuvia ja videoita. Ja mistä tiedät, etteivät asiakkaasi niin jo teekin?

Savolaisista yrityksistä Huippu-kuntokeskukset käyttävät Instagramia aktiivisesti ja tavoittavasti markkinoinnissaan. Vaikka yrityksestäsi ei aktiivista instagrammaajaa tulisikaan, voi Instagramissa myös mainostaa ja näin tavoittaa kohdistetusti valtaosan Suomen nuorisosta – ja myös aikuisista.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:
Instagramin perusteet ja käyttöönotto yrityksen näkökulmasta
kuinka ja millaisella sisällöllä yrityksen kannattaa palvelussa markkinoida ja mainostaa
kuinka toteuttaa kampanjoita ja saada asiakkaat markkinoimaan yritystä
miten onnistumista voidaan mitata

Paikka ja aika:
to 26.10. klo 17-20
Varkaus, Soisalo-opisto (Taipaleentie 24)

Kouluttaja: 
Intosome Oy:n partneri Oskari Uotinen, Oskari on perehtynyt erityisesti markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Intosome auttaa yrityksiä hyödyntämään liiketoimintalähtöisesti digitaalisia työkaluja ja uudenlaisia tapoja työskennellä p. 044 502 9658,

Kurssin hinta (sis. kaikki kulut):
50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249; tuettu hinta kerryttää yritykselle DeMinimis -tukea) TAI
100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautuminen to 19.10.2017 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoa:
Tuomas Kylänpää, 044 752 6010, 

Järjestäjä: 
Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke.

HUOM: Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.