Etsi

Varkaus
13.03.2018
Ti 13.3.2018 klo 15-19
Koulutus

YOM Varkaus: Tietosuoja-asetuksen vaikutukset markkinoinnille

Tietosuoja-asetuksen vaikutukset markkinoinnille

Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksessa? Kun henkilötietojen käsittely edellyttää nimenomaisen suostumuksen, vanhenevatko vanhat asiakaslistat ilman uutta suostumusta? Entä mitä on profilointi ja missä rajoissa sitä voi hyödyntää markkinoinnissa?

Tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksissä myös markkinointiin. Koulutus on tarkoitettu erityisesti markkinointitehtävien kanssa työskenteleville, mutta antaa paljon ajantasaista tietoa myös yritysjohdolle muuttuvista säädöksistä.

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät lakisääteiset velvoitteet kattavat koko henkilötiedon elinkaaren aina henkilötiedon hallinnoinnin suunnittelusta, sen ylläpitoon ja käsittelyn päättymiseen. Tietosuoja-asetuksen myötä myös muuta henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä ollaan muuttamassa Suomessa.

Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä.

Aika: ti 13.3.2018 klo 15-19

Paikka: Varkaus (tarkempi ilmoitetaan myöhemmin)

HINTA50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, yrityksen koko 1-249 työntekijää; tuettu hinta kerryttää yritykselle DeMinimis -tukea) TAI 125€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 9.3.2018 mennessä: 

http://bit.ly/tietosuojavarkaus

Lisätietoja

Tuomas Kylänpää,
044 7526010,