YOM: Pk-yrityksen talouden digiaika - VERKKOKOULUTUS | Yrittajat.fi

Etsi

Koulutus

YOM: Pk-yrityksen talouden digiaika - VERKKOKOULUTUS

Luvassa on käytännönläheinen paketti siitä, mitä tapahtuu kun taloushallinto tapaa digitalisaation. Koulutus on jaettu neljään 2 tuntia kestävään verkkokoulutussessioon, joihin voit osallistua vaivatta työpöytäsi ääreltä.

Koulutuksessa käydään selkein esimerkein läpi digitalisaation ja uuden ajattelumallin vaikutuksia yrityksen toimintaan, painopistealueena taloushallinto. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä, joka johdattaa sinut tehokkaasti koulutuksen ytimeen.

Verkkokoulutusten sisällöt ja aikataulu: LOKA, -MARRASKUU 2017 

Keskiviikko 4.10.2017 klo 10-12 Ensimmäisessä koulutusosiossa pureudutaan digitalisaation merkitykseen taloushallinnossa yleisesti. Käydään käytännön esimerkein läpi, miten taloushallinnon digitalisoiminen on muuttanut yrityksen tehokkuusastetta.
•Keskiviikko 11.10.2017 klo 10-12 Toinen koulutussessio pureutuu tarkemmin talouden yleisimpiin ohjelmistoihin case-esimerkein.
•Keskiviikko 25.10.2017 klo 10-12 Kolmannella kerralla pureudutaan sisäisten prosessien muutokseen, eli mihin kaikkeen tulee valmistautua taloushallinnon digitalisaatiossa.
Keskiviikko 1.11.2017 klo 10-12 Viimeisessä sessiossa parannetaan yrityksen tehokkuutta tiedon analysoinnin työkaluihin tutustuen.

Kokonaisuuksissa käydään selkein ja helposti ymmärrettävien esimerkkitapausten kautta läpi  mistä toimialamuutoksessa on kyse ja miten se vaikuttaa yritysten toimintaan sekä tehokkuuteen.  Painotusalueena taloushallinnon digitalisaatio.

Kenelle ja miksi?

Tämä koulutus on tiukka, informatiivinen paketti palvelualamurroksen vaikutuksista liiketoimintaan. Koulutus on suunattu jokaiselle digitalisaation mahdollisuuksista kiinnostuneelle, toimialamurrokseen mukaan haluavalle tekijälle. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on vahvat taloushallinnon digitalisoimisen mallit ja askelmerkit oman yrityksensä liiketoiminnan sähköistämiseen.

Kurssin hinta

50 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta pl. Leppävirta, henkilöstön määrä 1-249) TAI

100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Ilmoittautuminen viimeistään ti 27.9.2017

http://bit.ly/digitalous

Lisätiedot

  • Kaisa Railanmaa, , 045 633 66 04
  • Matti Ylönen (SawoGrow Oy), 020 746 4621

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Kouluttajat: Vesa Sarvi ja Kimmo Vainikainen

Vesa on businessorientoitunut talouden ammattilainen, joka toimii Talentree Talouspalvelut Oy:n liiketoiminnan ja talousjohdon asiantuntijana. Vesalla on vahva liiketoiminnan kehitystehtävien sekä strategisen talouden suunnittelun osaaminen.

Kimmo on digitalisaation vahva osaaja, jolla on useiden vuosien kokemus digitalisaation eturivistä. Kimmo ajattelee asiat digisti ja säästää asiakkailtaan selvää rahaa toiminnan tehostamisessa.