Etsi

YOM KUOPIO: Liikkuva kuva (digitrainer)

YOM KUOPIO: Liikkuva kuva (digitrainer)

Aika

5.4.2019 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

KOKONAISHINTA (sis kaikki kulut): 210 €/yritys/hlö (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää De Minimis -tukea) TAI 1000 € / muu osallistuja
Koulutus

Digitrainer - Liikkuva kuva

Koulutussarjan viimeisessä koulutuksessa opetellaan tekemään tuote- tai palveluesittelyvideo kustannustehokkaasti, jolla kuka tahansa pääsee uskomattoman hyvään lopputulokseen käsittämättömän pienellä määrällä aikaa ja vaivaa. Valmennuksessa opitaan lisää ja syvennetään jo opittua.

Digitrainer ryhmässä on yhtä aikaa 4 yritystä (1 hlö/ yritys), joten valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta tehokkaasti.

Valmennuksen aikana opitaan käyttämään lähes jokaiselle yrittäjälle hyödyllisiä välineitä, joita ovat videonmuokkausohjelma Da Vinci ja kuvan vakautin Gimbal. Da Vinci toimii Windowsilla, Mac OS X:llä sekä GNU/Linuxilla. Gimbal puolestaan tekee videoinnissa epäonnistumisesta vaikeaa. Se vakauttaa kuvan ja lisää ammattimaisuuden kertoimia huomattavasti.

Lopputuloksena on tuote- tai palveluesittelyvideo, joka on kuvattu monikameratekniikalla. Jatkossa kuvaamiseen menee pari minuuttia ja editointiin noin puoli tuntia. Siis ensimmäisen kerran jälkeen, joka hoidetaan alta pois valmennuksessa. Valmennuksessa opetellaan tekemällä myös videon versiointi eri jakelukanavia ajatellen. Katsomme yhdessä myös julkaisun ja näkyvyyden näkökulmasta yleisimipien kanavien keskeisimmät kohdat, joihin kiinnittää huomiota.

Ainiin, monikameratekniikka toteutetaan yhdellä kameralla. Ai miten? No sitä on turha yrittää selittää tekstillä, joten asiaan syvennytään valmennuksessa.

ESITIEDOT: Valmennukseen osallistuminen edellyttää koulutuskokonaisuuden edeltäville kursseille (Liikkuva kuva Digistartti & Digikäyttäjä) osallistumista tai vastaavaa osaamista. Erityisen olennaista on ymmärtää hyvin, miten videoita editoidaan. Haluammehan ottaa ison loikan taas edelliseen.

  • Ennen valmennusta osallistujan tietokoneessa tulisi olla asennettuna Da Vinci Resolve. Se ei maksa mitään ja on ammattilaisten käyttämä ohjelma. Muista ottaa läppäri mukaan. Virtapiuha myös. Editointi syö paljon akkua.
  • Mukaan tarvitaan oman tietokoneen lisäksi oma kännykkä, ja mikäli siihen löytyy bluetooth-kuulokkeet, se on plussaa. Tai edellisessä vaiheessa ehkä hankkimasi Rhoden mikrofoni. Varmista myös jo ennen koulutusta, että kännykälläsi on tilaa videolle.
  • Innostus, ilo ja kokeilunhalu. Opimme paljon kokeilemalla ja yhdessä.

KOULUTTAJA: Tom Himanen p. 040 663 8989 tai , Tamora Oy.

TOTEUTUSAJANKOHTA: 5.4.2019 Kuopio klo 9-16. Valmennus on 2 x 7 h mittainen klo 09.00-16.00. Muistetaan syödä myös välissä. Ensimmäinen Digitrainer päivä on tiedossa yhteisesti ja jatkotapaaminen sovitaan ryhmässä ensimmäisellä tunnilla.

KOKONAISHINTA (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 1000 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

ILMOITTAUTUMISET: 28.3.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/trainerliikkuvakuvaKuopio

LISÄTIETOJA: 

Kouluttaja Tom Himanen p. 040 663 8989 tai

Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai