Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM VARKAUS: Työpaja: Wordpress-verkkosivut haltuun (digikäyttäjä)

YOM VARKAUS: Työpaja: Wordpress-verkkosivut haltuun (digikäyttäjä)

Aika

24.10.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja
Koulutus

Jos verkkosivusi on tehty WordPressillä, haluaisit varmasti osata ylläpitää ja muokata niitä itse? Tämän koulutuksen jälkeen osaat. Opit myös, miten eri toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi yhteydenottolomakkeita, otetaan käyttöön ja hyödynnetään järkevästi.

VARKAUS – to 24.10. klo 9-16 -> ilmoittautumiset viimeistään 16.10. http://bit.ly/wordpressvarkaus2

SISÄLTÖ: Tässä koulutuksessa käsitellään, kuinka voit muokata sisältöjä ja ylläpitää itse yrityksesi verkkosivustoa, joka on tehty WordPressillä (wordpress.org). Opit tuottamaan sisältöä sivuillesi, hakukoneoptimoimaan sivuja, lisäämään sivuillesi multimediaa, muokkaamaan valikkoja ja ulkoasua sekä sen, millä kaikin tavoin voit laajentaa sivujasi lisäosilla.

Osallistujien tarkemmat tarpeet koulutukselle selvitetään ennen koulutusta lähetettävällä ennakkokyselyllä.

Koulutuksessa ei perusteta verkkosivuja, vaan sinulla tulee olla olemassa olevat WordPressillä tehdyt verkkosivut, joiden julkaisujärjestelmään sinulla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet.

Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään, eli WordPressin käyttöä käydään läpi ohjatusti. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Arto Sepponen p. 044 337 0230 tai