Etsi

YOM IISALMI: LinkedIn markkinoinnin ja myynnin työkaluna työpaja (digistartti)

YOM IISALMI: LinkedIn markkinoinnin ja myynnin työkaluna työpaja (digistartti)

Aika

2.10.2019 | 17:00

Paikka

Iisalmi

Hinta

(sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

Yrittäjä, miksi LinkedIn?

  •  LinkedIniä käyttää yli miljoona suomalaista verkostoitumiseen, markkinointiin, työnhakuun ja rekrytointiin
  •  henkilökohtaiset verkostot ovat yrityksissä äärimmäisen tärkeitä, ja LinkedIn on se paikka, jossa näitä verkostoja voi rakentaa ja vaalia digitaalisessa maailmassa
  •  oikeiden ihmisten löytäminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin LinkedInissä
  •  liki 90 % palvelun käyttäjistä kokee saaneensa LinkedInistä hyötyä mm. tarjouspyyntöjen muodossa (https://inhunt.fi/2018/10/linkedinin-kaytto-suomessa/)

AIKA JA PAIKKA: KE 2.10.2019 klo 17.00 – 20.30, IISALMI (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

ILMOITTAUTUMISET 24.9. MENNESSÄ OSOITTEESTA: bit.ly/linkedinIisalmi

LinkedIn on yli miljoonan suomalaisenkin käyttämä verkostopalvelu. LinkedIn’ssä ovat paitsi asiantuntijat ja yrittäjät myös yritykset. Palvelun käyttäjien määrästä riippumatta, moni käyttää palvelua vain näennäisesti, koska ei ole ehtinyt perehtyä LinkedIn’n tarjoamiin hyötyihin. Tässä työpajassa käydään käytännössä läpi näitä hyödyntämismahdollisuuksia aina profiilin perustamisesta käytön nikseihin.

Ohjelma:
- Miksi LinkedIn?
- Profiilin perustaminen
- LinkedIn’n käyttöliittymä ja tärkeimmät toiminnot
- LinkedIn yrityskäytössä ja mainonta- LinkedInin yrityssivujen ominaisuudet ja tehokas ylläpito

Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla kuin perus tietotekniset taidot ja oma tietokone tai jokin mobiililaite. Ei kuitenkaan haittaa, jos luot jo ennen koulutusta LinkedIn-profiilin itsellesi. Hyvä ohje profiilin luomisesta löytyy YouTubesta oheisen linkin kautta: http://infl.ink/linkedin-ohje Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja: kouluttaja Oskari Uotinen, 044 502 9658,