Etsi

YOM KUOPIO: Tehot irti Microsoft Teamsista! (digitrainer), 4 x 3,5 h pienryhmävalmennus

YOM KUOPIO: Tehot irti Microsoft Teamsista! (digitrainer), 4 x 3,5 h pienryhmävalmennus

Aika

10.10.2019 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

(yht. 14 h): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810 € / muu osallistuja
Koulutus

Tämän koulutuksen jälkeen:

  • opit ottamaan kaiken hyödyn irti Microsoft Teamsista
  • opit hallinnoimaan Teamsin tiimejä ja muita sisältöjä
  • tiedät, miksi ja miten erilaisia yhteistyövälineitä kannattaa käyttää

PAIKKA JA AIKA: Ensimmäinen tapaamiskerta Kuopiossa to 10.10. klo 9:00–12:30. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kolme seuraavaa tapaamisaikaa sovitaan yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Teams-työkalulla voidaan tehdä tehokkaasti ja reaaliaikaisesti yhteistyötä sekä yrityksen sisällä että esimerkiksi erilaisissa useamman organisaation projekteissa – myös talon ulkopuoliset voidaan kutsua tiimeihin! Näin mm. vähennetään turhaa sähköpostittelua, tiedostojen lähettelyä ja etsimistä sekä matkustamista palavereihin ja tapaamisiin. Tiedostoja voi jakaa ja työstää suoraan Teamsin sisällä eri formaateissa tietoturvallisesti. Tämä työkalu soveltuu erityisen hyvin päivittäisiin tehtäviin ja yhteistyöhön.

Tässä neljän kerran pienryhmävalmennuksessa käydään läpi Teamsin käyttöä perinpohjaisesti osallistujien toiveiden mukaisesti. Emme tyydy pelkästään osallistumaan tiimeihin, vaan myös hallinnoimaan niitä ja muita Teamsin resursseja: miten järjestän verkkokokouksen ja kutsun siihen osallistujia, miten luon uuden tiimin ja hallinnoin sitä, sekä mm. miten organisoin tiimien resursseja.

Sinulla tulee olla Microsoft Teams jo käytössäsi koulutukseen osallistuessasi. Muuta ennakkotietoa tai -osaamista et tarvitse. Ota oma laitteesi (mieluiten sekä tietokone että mobiililaite) mukaan!

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Ilmoittaudu viimeistään ke 2.10.2019 osoitteesta -> http://bit.ly/tehotirtiteams 

Valmennuksen hinta (yht. 14 h): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.