Etsi

Emergency banner

YOM KUOPIO: Työpaja: WordPress – luo tai uudista nettisivusi (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Työpaja: WordPress – luo tai uudista nettisivusi (digistarttaaja)

Aika

3.10.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Kuopio

Hinta

(sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 200€ / muu osallistuja
Koulutus

- Puhelinluetteloiden aika on ohi. Nyt kaikki tieto etsitään netistä, jossa myös sinun yrityksesi tulee olla!

Miksi juuri WordPress?

  • WordPress on ilmainen julkaisujärjestelmä, jonka käyttö on helppoa – siksi se on maailman yleisin verkkosivualusta
  • sivuston luominen ja laajentaminen on helppoa
  • halutessasi saat sivuston käyttöön jo tämän koulutuksen aikana!

PAIKKA JA AIKA: Kuopiossa to 3.10. klo 9–16. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Tässä koulutuksessa käydään läpi käytännössä WordPress-sivujen luominen aina palvelintilan ja domainin hankkimisesta sivujen luomiseen ja käyttöönottoon saakka.

Olitpa sitten uusimassa vanhoja verkkosivuja tai vasta harkitsemassa ensimmäisiä sivuja yrityksellesi, tämä koulutus on sinulle!

  1. Jos sinulla ei ole verkkosivuja eikä verkkotunnusta (esim. yrityksesinimi.fi), niin voit hankkia ne ohjatusti koulutuksessa louhi.fi:stä tai jostakin muusta webhotellista (=kotisivujen alustapalvelun tarjoaja). Ota verkkopankkitunnuksesi mukaan, jos haluat tehdä hankinnan koulutuksessa. Webhotellipalvelu maksaa noin 5,90 € / kk, ja fi-verkkotunnus noin 18 € / vuosi. 
  2. Jos sinulla on jo webhotellipalvelu ja/tai uudistusta kaipaavat verkkosivut käytössäsi ota mukaasi webhotellipalvelusi hallintaliittymän tunnukset. 
  3. Jos haluat vain luoda sivut, mutta et hankkia webhotellipalvelua etkä verkkotunnusta, voit tehdä sivut InFlown palvelimelle, josta saat ne itsellesi koulutuksessa zip-tiedostona myöhempää käyttöönottoa varten.

Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista. Riittää, että sinulla on käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Ilmoittaudu viimeistään ke 25.9.2019 osoitteesta -> http://bit.ly/työpajawordpressKPO

HINTA (sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 200€ / muu osallistuja

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai 
Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.