Etsi

Emergency banner

TÄYNNÄ! YOM SUONENJOKI: Työpaja:WordPress – luo tai uudista nettisivusi (digistarttaaja)

TÄYNNÄ! YOM SUONENJOKI: Työpaja:WordPress – luo tai uudista nettisivusi (digistarttaaja)

Aika

17.9.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Suonenjoki

Hinta

(sis. kaikki kulut): 210€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€ / muu osallistuja

Miksi juuri WordPress?

  • WordPress on ilmainen julkaisujärjestelmä, jonka käyttö on helppoa
  • siksi se on maailman yleisin verkkosivualusta- sivuston luominen ja laajentaminen on helppoa
  • halutessasi saat sivuston käyttöön jo tämän koulutuksen aikana!

PAIKKA JA AIKA: Trainer -pakettiin kuuluu kaikkiaan 4 tapaamiskertaa á 3,5h eli yhteensä 14h. Aloitus Suonenjoki ti 17.9., jatkotapaamiset sovitaan ryhmässä ensimmäisellä kerralla.

Tässä koulutuksessa käydään läpi käytännössä WordPress-sivujen luominen aina palvelintilan ja domainin hankkimisesta sivujen luomiseen ja käyttöönottoon saakka.

Olitpa sitten uusimassa vanhoja verkkosivuja tai vasta harkitsemassa ensimmäisiä sivuja yrityksellesi, tämä koulutus on sinulle!

  1. Jos sinulla ei ole verkkosivuja eikä verkkotunnusta (esim. yrityksesinimi.fi), niin voit hankkia ne ohjatusti koulutuksessa louhi.fi:stä tai jostakin muusta webhotellista (=kotisivujen alustapalvelun tarjoaja). Ota verkkopankkitunnuksesi mukaan, jos haluat tehdä hankinnan koulutuksessa. Webhotellipalvelu maksaa noin 5,90 € / kk, ja fi-verkkotunnus noin 18 € / vuosi.
  2.  Jos sinulla on jo webhotellipalvelu ja/tai uudistusta kaipaavat verkkosivut käytössäsi ota mukaasi webhotellipalvelusi hallintaliittymän tunnukset.
  3.  Jos haluat vain luoda sivut, mutta et hankkia webhotellipalvelua etkä verkkotunnusta, voit tehdä sivut InFlown palvelimelle, josta saat ne itsellesi koulutuksessa zip-tiedostona myöhempää käyttöönottoa varten.

Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista. Riittää, että sinulla on käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Ilmoittaudu viimeistään ma 9.9.2019 osoitteesta -> http://bit.ly/työpajawordpressSjoki

HINTA: 210€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€ / muu osallistuja

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.