Etsi

Emergency banner

YOM VARKAUS: Tehot irti Microsoft Teamsista! (digitrainer), 4 x 3,5 h pienryhmävalmennus

YOM VARKAUS: Tehot irti Microsoft Teamsista! (digitrainer), 4 x 3,5 h pienryhmävalmennus

Aika

6.11.2019 | 9:00

Paikka

Varkaus

Hinta

yhteensä 14 tuntia (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 810 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.

Tämän koulutuksen jälkeen:

  • opit ottamaan kaiken hyödyn irti Microsoft Teamsista
  • opit hallinnoimaan Teamsin tiimejä ja muita sisältöjä
  • tiedät, miksi ja miten erilaisia yhteistyövälineitä kannattaa käyttää

PAIKKA JA AIKA: Ensimmäinen tapaamiskerta Varkaudessa ke 6.11. klo 9:00–12:30. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kolme seuraavaa tapaamisaikaa sovitaan yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Teams-työkalulla voidaan tehdä tehokkaasti ja reaaliaikaisesti yhteistyötä sekä yrityksen sisällä että esimerkiksi erilaisissa useamman organisaation projekteissa – myös talon ulkopuoliset voidaan kutsua tiimeihin! Näin mm. vähennetään turhaa sähköpostittelua, tiedostojen lähettelyä ja etsimistä sekä matkustamista palavereihin ja tapaamisiin. Tiedostoja voi jakaa ja työstää suoraan Teamsin sisällä eri formaateissa tietoturvallisesti. Tämä työkalu soveltuu erityisen hyvin päivittäisiin tehtäviin ja yhteistyöhön.

Tässä neljän kerran pienryhmävalmennuksessa käydään läpi Teamsin käyttöä perinpohjaisesti osallistujien toiveiden mukaisesti. Emme tyydy pelkästään osallistumaan tiimeihin, vaan myös hallinnoimaan niitä ja muita Teamsin resursseja: miten järjestän verkkokokouksen ja kutsun siihen osallistujia, miten luon uuden tiimin ja hallinnoin sitä, sekä mm. miten organisoin tiimien resursseja.

Sinulla tulee olla Microsoft Teams jo käytössäsi koulutukseen osallistuessasi. Muuta ennakkotietoa tai -osaamista et tarvitse. Ota oma laitteesi (mieluiten sekä tietokone että mobiililaite) mukaan!

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Ilmoittaudu viimeistään ti 29.10.2019 osoitteesta -> http://bit.ly/tehotirtiteamsvarkaus

Valmennuksen hinta (yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja(pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 810 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.