Etsi

Emergency banner

TÄYNNÄ! YOM MAANINKA: SomeTrainer (digitrainer)

TÄYNNÄ! YOM MAANINKA: SomeTrainer (digitrainer)

Aika

16.9.2019 | 17:00

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

210€/yritys/hlö (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€ / muu osallistuja
Koulutus

SomeTrainer – Treenaa yrityksesi somemarkkinointi kuntoon!

Sometrainer huolehtii, että

  • Yritykseen tehdään someohjelma ja sometrainer auttaa ohjelman laadinnassa yrityskohtaisesti
  • Sometrainer varmistaa, että päivityksiä ja tuloksia alkaa syntyä
  • Ryhmässä tutkitaan tuloksia ja vaikuttavuutta; kenties joudutaan uudistamaan yrityksen someohjelmaa, jos markkinointi ei tehoakaan.

SomeTrainer-ryhmä MAANINKA: Aloitus ma 16.9.2019 klo 17-20.30

SomeTrainerin tsemppaukseen pääsee mukaan yritys, jolla on jo käytössä vähintään yksi somekanava (Insta, Facebook, Twitter, Snapchat tms.). 1 henkilö/ yritys (henkilö, joka vastaa yrityksen somesta). Ryhmässä on yhtä aikaa 4 yritystä (1 hlö/ yritys). Ensimmäinen kurssipäivä on tiedossa yhteisesti ja jatkotapaamiset sovitaan ryhmässä ensimmäisellä kerralla. Trainerpakettiin kuuluu kaikkiaan 4 tapaamiskertaa á 3,5h eli yhteensä 14 h (ellei toisin sovita).

SomeTrainerina toimii oman alansa huippuammattilainen Inflow:n Oskari Uotinen!

Hinta (sis kaikki kulut): 210€/yritys/hlö (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET: 8.9.2019 mennessä: bit.ly/sometrainermaaninka

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Lisätietoja: Jaana Kapustamäki,   , 040 141 7494