Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Työpaja: Facebook- ja Instagram-mainonta (digikäyttäjä)

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Työpaja: Facebook- ja Instagram-mainonta (digikäyttäjä)

Aika

31.10.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Mitä yritykseni hyötyy Facebook- tai Instagram-mainonnasta?

  • Facebook ja Instagram ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja ja paljon käytettyjä kanavia, joiden kautta tavoitat kohderyhmäsi helposti, nopeasti ja usein
  • Maksuton näkyvyys ei tavoita samoin kuin ennen, joten tarvitset mainontaa pärjätäksesi algoritmeille
  • Materiaalia on simppeliä tuottaa – ota kuva, video tai kirjoita mielenkiintoinen päivitys
  • Joustavaa, nopeaa ja pienelläkin budjetilla toteuttavaa markkinointia – PYSY NÄKYVILLÄ JA POTENTIAALISTEN ASIAKKAIDEN MIELISSÄ!

Kilpailu huomiosta kovenee koko ajan, ja ilmainen näkyvyys some-palveluissa vähenee. Siksi mainonta on hyvä keino tavoittaa oikeaa kohderyhmää oikea-aikaisesti sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Tämän koulutuksen jälkeen osaat luoda ja kohdentaa Facebook- ja Instagram-mainontaa kustannustehokkaasti. Näin tavoitat vajaat kolme miljoonaa suomalaista netinkäyttäjää.

KUOPIO to 31.10. klo 17-20.30 -> ilmoittautuminen viimeistään 23.10.2019 osoitteessa: bit.ly/työpajamainontaKPO

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tavoittaa asiakkaita Facebookin ja Instagramin kautta maksetun mainonnan avulla, ja tehdä mainoksia, jotka kiinnittävät huomion ja saavat asiakkaan toimimaan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:

  • Facebook- ja Instagram-mainonnan toteuttamisen tavat, tavoitteet ja eri mainosmuodot
  • millainen mainos toimii ja miten sellainen mainos tehdään?
  • mainonnan hinnoittelu
  • kampanjan suunnittelu ja mittaaminen

Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee olla yrityksesi Facebook-sivun ylläpitäjä tai mainostaja. Aiempaa kokemusta Facebook- tai Instagram-mainonnasta sinulla ei tarvitse olla. Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään, eli mainonnan tekoa käydään läpi ohjatusti. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla mainonnan tekemistä käydään läpi.

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15) HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

Lisätietoja: Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai