Etsi

YOM NILSIÄ: Pilvipalvelut - helppoutta, hallintaa ja turvaa (digistarttaaja)

YOM NILSIÄ: Pilvipalvelut - helppoutta, hallintaa ja turvaa (digistarttaaja)

Aika

3.10.2019 | 8:30 - 12:00

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

Nykypäivän digitaaliset palvelut eivät vie aikaa, vaan tarjoavat yrittäjille ja yritykselle aitoja kilpailuetuja, helpottavat arkista työtä sekä luovat turvaa, kun tietokone hajoaa tai kännykkä hyytyy.

Olemme puristaneet sinulle (joka haluaisit kuulla tarkemmin hyödyllisistä pilvipalveluista ja kuinka saat ne helposti käyttöösi) päivän, jonka jälkeen sinulla on selvät askeleet oman arkesi helpottamisessa.

Koulutuksen ohjelma:

  • 3 konkreettista auki pureskeltua esimerkkiä, miten pienemmät pk-yritykset hyödyntävät pilvipalveluita ja helpottavat arkeaan
  • Yleisimmät, ilmaiset ja edukkaat pilvipalvelut, joita yrittäjän kannattaa käyttää
  • Työpajatyöskentelyä työkalujen käyttöönotossa

NILSIÄ, to 3.10. klo: 8.30 – 12.00 (Tarkemmat koulutustilat vahvistuvat lähemmin)
Ilmoittautuminen ma 25.9.2019 mennessä osoitteessa: bit.ly/pilvinilsiä

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Hinta: 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Kouluttajana toimii Intotalo Oy:ltä Jari Junkkari. Joka on toiminut koko ikänsä yrittäjien apuna sähköisen liiketoiminnan ja digitaalisuuden kehittämisessä.

Lisätietoja: Tuija Kokkonen, 0401798150,