Etsi

YOM KUOPIO: Toimisto LEAN: Tuottavuus ja digiratkaisut (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Toimisto LEAN: Tuottavuus ja digiratkaisut (digistarttaaja)

Aika

9.10.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus
  • Mihin päivittäinen työaikasi kuluu?
  • Onko sinullakin kokemusta tehottomista palavereista?
  • Teetkö myös työkavereidesi työt?
  • Meneekö sinulta työaikaa hukkaan?

KUOPIOSSA 9.10. klo 9-12.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä koulutusta)
Ilmoittautumiset viim. 1.10. mennessä osoitteessa: bit.ly/toimistoLEANkuopio

Koulutus on suunnattu asiantuntijatyötä / toimistotyötä tekeville yrittäjille ja yritysten henkilöstölle. Kurssin sisältö koostuu kolmesta kokonaisuudesta:

  1. Lean johtamisessa, kurkistus leaniin ja miten voit hyödyntää oppeja asiantuntijatyön / toimistotyössä johtamisessa. Modernissa tietoyössä ja esimiestyössä piilee monta sudenkuoppaa, missä tuotamme tietämättämme hukkaa. Kiireen tuntu luo tuottavuuden tunteen, mutta todellisuudessa saatamme tehdä ison osan työajastamme vain toissijaisia tehtäviä, mitkä ovat seurausta muista ongelmista.
  2. Suorituskyvyn johtaminen asiantuntijatyössä / toimistotyössä. Opi tutkimaan mistä hukka syntyy. Miten tunnistat, onko sinulla kehitettävää prosesseissa, ihmisissä vai johtamisessa? Käsittelemme tarkemmin, onko hukan syy prosessin, ihmisten vai johtamisen?
  3. Digiratkaisut asiantuntijatyössä / toimistotyössä. Saat esimerkkejä, mitä voit kokeilla käytännössä tuottavuuden nostamisessa. Moderneilla työkaluilla voidaan tehostaa asiantuntijatyötä, kun valitaan oikeat työkalut tarpeeseen ja käytetään niitä oikein. Käydään yhdessä läpi esimerkkejä mitä voit lähetä kokeilemaan, tai jos työkalut ovat jo tuttuja, jaetaan käytännön kokemuksia!

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttaja Antti Huuskonen/ Talentree Oy

Lisätietoja: Heli Kauppinen, , 050 522 9974