Etsi

YOM KUOPIO: Yritystalouden ABC - Talouden peruskäsitteet haltuun (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Yritystalouden ABC - Talouden peruskäsitteet haltuun (digistarttaaja)

Aika

2.10.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

100 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta + Joroinen, henkilöstön määrä 1-249) TAI 300 € / muu osallistuja
Koulutus

Osa koulutuksesta toteutetaan webinaareina jolloin säästät aikaa ja rahaa – kuuntele vaikka kotisohvalla!

Tämä koulutus antaa niin aloittavalle kuin jo pidempään toimineelle yrittäjälle käytännön osaamista oman yrityksen talouden kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja taloushallinnon digitaalisten palveluiden hyödyntämiseen.

PAIKKA JA AIKA: Kuopio ke 2.10. klo 17-20.30 sekä webinaarit 8.10. ja 15.10. klo 18-19.45 (tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan osallistujille koulutusvahvistuksen yhteydessä)

+++ LISÄKSI HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA 1 H / OSALLISTUJA! +++

Onko yritysmuodoilla merkitystä taloushallinnon kannalta? Mikä on ennakkoperintärekisteri ja mitä merkitystä sillä on? Onko tilintarkastaja pakko valita ja miten kirjanpito on viisasta järjestää? Milloin maksuperusteinen ALV- järjestelmä on järkevämpi kuin suorite- tai laskuperusteinen? Mitä toimintoja OmaVerossa voi tehdä? Entä tulorekisteri – milloin sitä on käytettävä ja mihin? Mobilin käyttö tositteiden lähettämiseen, eTaskut ja muut digitaaliset yrittäjän apuvälineet. Jos kilpailuttaisin taloushallintopalvelut, mitä pitäisi kilpailuttaa ja miten?

Aiheet käydään läpi käyttäen esimerkkinä case Ykä Yrittäjä Oy:n taloushallintoratkaisuja. Ykän ratkaisut antavat sinulle vertailukohtia omiin ratkaisuihisi. Ykä Yrittäjällä pyörii mielessä monia kysymyksiä – ehkäpä samoja kuin sinullakin.

Jokaisella koulutukseen osallistujalla on mahdollisuus käyttää 1 h henkilökohtaista ohjausta mistä tahansa teemasta. Kaikissa moduuleissa mukana myös Turvaposti-ohjelman käyttö ja sähköisesti tehdyt ennakko- ja välityöskentelyt.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta + Joroinen, henkilöstön määrä 1-249) TAI 300 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Ilmoittautuminen ti 24.9.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/yritystaloudenabckuopio

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max. 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: Hallintotieteiden maisteri, HHJ Ella Kärki

LISÄTIETOJA: kouluttaja Ella Kärki, p. 040- 510 3289 tai
Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai