Etsi

YOM KUOPIO: Liikkuva kuva: Tuota taidolla - tavoita tehokkaasti (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Liikkuva kuva: Tuota taidolla - tavoita tehokkaasti (digistarttaaja)

Aika

23.10.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

100 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savos + Joroinen, henkilöstön määrä 1-249) 200 € / muu osallistuja
Koulutus
  • Enemmän näkyvyyttä videoille!

  • Säästöä mainosbudjetissa!

  • Paremmin suunniteltu videotuotanto! (in house -tuotanto / ulkoinen tuottaja)

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, joilla on aikomus saada julkaistaville videoille näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa. Parhaimmillaan hyvin suunniteltu videotuotanto tehdään julkaisualustan ehdoilla, jolloin videolla on mahdollisuus saavuttaa maksimaalinen näkyvyys. Näkyvyys maksaa yrittäjille tyypillisesti rahaa (mainostaminen), mutta opastamme julkaisemaan videon niin, että näkyvyys tulee videolle ilman mainosbudjettia

PAIKKA JA AIKA: Kuopio ke 23.10. klo 9.00 – 16.00 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Ennen koulutusta kaikille osallistujille jaetaan ennakkomateriaali, joka käydään myös koulutuksen alussa yhdessä läpi. Tällä varmistetaan se, että kaikki lähtevät samalta viivalta koulutukseen. Tästä jälkeen perehdytään julkaisualustojen välisiin eroavaisuuksiin, jotta ne osataan huomioida jo esituotantovaiheessa. Jokaisen alustan kohdalla selvitetään, miten saavuttaa paras mahdollinen näkyvyys ja lopulta, kuinka kanavoida näkyvyys myynniksi.

Liikkuvan kuvan koulutus ei ole mitään ilman opetusvideota. Haluamme varmistaa, että jokainen pystyy kertaamaan päivän aikana kertyneen opin ja siksi jaamme kaikille osallistuneille päivän pääsisällöt pähkinänkuoressa videon muodossa.

Koulutukseen osallistuvilla ei ole lähtötasovaatimusta ja ennakkomateriaali pohjustaa koulutuksessa käytävää sisältöä.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savos + Joroinen, henkilöstön määrä 1-249) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Ilmoittautuminen ti 15.10.2019 mennessä osoitteessa: bit.ly/tuotataidolla

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: GoBros, Niko Röytiö, p. 0405468496 tai LISÄTIETOJA:Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai

LISÄTIETOJA: Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai