Etsi

YOM SIILINJÄRVI: Yritys myyntikuntoon – Millainen yritys houkuttaa ostajia? (digistarttaaja)

YOM SIILINJÄRVI: Yritys myyntikuntoon – Millainen yritys houkuttaa ostajia? (digistarttaaja)

Aika

10.10.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Siilinjärvi

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 300 € / muu osallistuja
Koulutus

Kuinka yritys laitetaan myyntikuntoon? Onko yritysmuodoilla merkitystä omistajan- tai sukupolvenvaihdoksen kannalta? Mitä tarkoittavat yrityskauppa ja liiketoimintakauppa? Milloin valmisteleva myynti- / luovutusprosessi olisi hyvä aloittaa? Millainen on hyvä myyntiesite ja missä kanavissa voisi markkinoida yritystään?

PAIKKA JA AIKA: Siilinjärvi (Kunnonpaikka), to 10.10. klo 17-20.30 sekä kaksi webinaaria 17.10. & 23.10. klo 18-19.45

 +++ LISÄKSI HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA 1 H / OSALLISTUJA! +++

Ilmoittaudu viim. 2.10.2019 osoitteessa -> bit.ly/myyntikuntoon

Koulutus on suunnattu omistajan- tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville mikro- ja pienyrittäjille. Ryhmän koko max 10 henkilöä.

Tämä koulutus antaa omistajan- tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville tietoutta oman yrityksen myynti- tai luovutuskuntoon saattamisesta ja käytännön toimenpiteistä. Kurssin aikana syntyvät alustavat osallistujan oman yrityksen myyntikuntoon -suunnitelma sekä myyntiesite. Koulutuksen aikana opitaan käytännössä myös digitaalisten työvälineiden käyttöä, webinaariyhteyden kautta osallistumista sekä Turvasähköpostin käyttöä.

Aiheet käydään läpi käyttäen esimerkkinä case Ykä Yrittäjä Oy:n omistajanvaihdos- tilannetta joka antaa osallistujille vertailukohtia myös omiin ratkaisuihin. Ykä Yrittäjällä pyörii mielessä monia kysymyksiä – ehkäpä samoja kuin sinullakin.

Kurssilla käydään läpi:

  • Eri yritysmuotojen ja myyntikohteiden (yrityskauppa, liiketoimintakauppa) erot myynti- / SPV- luovutustilanteessa.
  • Yrityksen myyntikuntoon laittaminen: myynti-/luovutusprosessi- kokonaisuus, liiketoimintasuunnitelman päivittäminen, liiketoimintaympäristön PESTE-analyysi, Due Diligence- analyysit yrityksen tilasta, taseiden sisältö, tuloslaskelmien oikaisuperiaatteet, yleisimmät tunnusluvut sekä ostajaprofiilin kuvaaminen.
  • Alustava oma yritys myyntikuntoon- suunnitelma ja myyntiesitteen laatiminen.

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 300 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on väh. 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttaja: Valmennusmajakka Ella Kärki, Hallintotieteiden maisteri, HHJ, omistajanvaihdosneuvoja

Lisätietoja: Ella Kärki, 040 510 3289,

Kaikissa osissa mukana myös Turvaposti-ohjelman käyttö ja sähköisesti tehdyt ennakko- ja välityöskentelyt.