Etsi

YOM KUOPIO: Data haltuun! Kerää ja hyödynnä asiakastietoa (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Data haltuun! Kerää ja hyödynnä asiakastietoa (digistarttaaja)

Aika

1.10.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Kuopio

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+ Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Koulutus tarjoaa läpileikkauksen menetelmiin kerätä ja hyödyntää asiakasdataa asiakaspalvelun ja koko liiketoiminnan kehittämiseksi kasvattamalla asiakasymmärrystä.

Kuopio 1.10. klo 9-12.30 (Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.)

Ilmoittautumiset 23.9.2019 mennessä osoitteessa: bit.ly/datahaltuun

Asiakaspalvelussa keräämme jatkuvasti dataa asiakkaistamme. Tätä dataa voidaan tallentaa erilaisiin järjestelmiin tai sitten se jää muistinvaraiseksi. Yleiseksi haasteeksi kuitenkin tulee se, miten tätä dataa hyödyntämällä saadaan lisättyä asiakasymmärrystä ja parannettua resurssien käyttöä. Tässä koulutuksessa tutustutaan tämän datan hyödyntämiseen segmentoinnin kautta. Tavoitteena on tunnistaa erilaisia asiakasryhmiä, mitä ovat minun kannattavimmat asiakasryhmät.

Miten suunnittelen sopivia palvelukanavia erityyppisille asiakasryhmille kustannustehokkaasti? Miten kohdistan rajalliset resurssit tehokkaammin liiketoiminnan näkökulmasta? Miten voit palvella erilaisia asiakasryhmiä?

Kurssilla hyödynnetään yritysten omaa asiakasdataa ja harjoitustehtävät voidaan tehdä omaan yritykseen liittyen. Lisäksi tutustutaan kahteen maksuttomaan CRM ohjelmistoon (Hubspot ja Taimer). Lisäksi koulutuksessa puhutaan tietosuoja-asetuksen tuomista velvoitteista asiakastiedon keräämiseen.

Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen ja palautteeseen/ohjaukseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+ Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttajana toimii Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: Markus Aho p. 050 585 6005 tai 
Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, 050 522 9974,