Etsi

YOM SUONENJOKI: Microsoft Teams – tehokas työkalupakki (digistarttaaja)

YOM SUONENJOKI: Microsoft Teams – tehokas työkalupakki (digistarttaaja)

Aika

11.11.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Suonenjoki

Hinta

50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

3 hyvää syytä valita Microsoft Teams:

  1. voit työskennellä sisäisten ja ulkoisten tiimiläisten kanssa tehokkaasti ilman sähköpostirumbaa
  2. löydät eri tiimien keskustelut ja tiedostot yhdestä paikasta
  3. tehostat työtäsi ja vähennät matkustamista käyttämällä Teamsin verkkokokouksia

Tämän koulutuksen jälkeen:

  •  voit säästää aikaa ja vaivaa tekemällä yhteistyötä pilvipalvelussa
  •  opit perusteet Teamsin verkkokokouksista ja yhteistyövälineistä
  •  osaat käyttää Teamsia ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattomasti

PAIKKA JA AIKA: Suonenjoki ma 11.11. klo 9:00–12:30. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu viimeistään ti 3.11.2019 osoitteesta -> bit.ly/teamsstarttajasjoki

Office 365 on monipuolinen pääasiassa pilvipalveluna toimiva yrityksen toimisto- ja yhteistyötyökalujen kokonaisuus. Office 365 sisältää Teams-nimisen työkalun, jossa voidaan tehdä tehokkaasti yhteistyötä sekä yrityksen sisällä että esimerkiksi erilaisissa useamman organisaation projekteissa. Näin mm. vähennetään turhaa sähköpostittelua, tiedostojen lähettelyä ja etsimistä sekä matkustamista palavereihin ja tapaamisiin.Koulutus on työpajamuotoinen, jossa opit ymmärtämään miksi ja miten voit hyödyntää Teamsia. Pääset myös itse ohjatusti harjoittelemaan palvelun käyttöä.Sinulla on hyvä olla Microsoft Teams jo käytössäsi koulutukseen osallistuessasi. Voit kokeilla, onko sinulla pääsy Teamsiin kirjautumalla osoitteessa teams.microsoft.com. Sinulla ei tarvitse olla palvelun käytöstä ennakkotietoa tai -osaamista. Ota oma laitteesi (mieluiten sekä tietokone että mobiililaite) mukaan!

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA:Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai
Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki p. 0207 464 621 tai