Etsi

YOM KUOPIO: Sisältöä someen saatav(n)a (digistartti)

YOM KUOPIO: Sisältöä someen saatav(n)a (digistartti)

Aika

24.10.2019 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä tukea)
Koulutus

Et ole yksin - sosiaalisen median sisältöideoiden parissa tuskastelevat kaikki! On yleisesti tiedossa, että aktiivisuus palkitaan ja moni osaakin käyttää eri somekanavia. Mutta isoin pulma onkin siinä, että mitä julkaista?

Markkinointitoimisto Call To Action järjestää koulutuksen, jossa ratkaisemme sinun sosiaalisen median sisältöhaasteet!

KUOPIO to 24.10. klo 9-12.30 (Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.)

Ilmoittautumiset 16.10. mennessä osoitteessa: bit.ly/someensisaltoakuopio

Joskus ajatus ei luista eikä ideoita synny, ja jos syntyykin, niin niiden toimivuutta epäillään. Usein haasteena onkin se, että katsomme omaa toimintaa aivan liian läheltä. Tässä koulutuksessa ideoidaan juuri sinulle sisältöideoita kouluttajan ja koko ryhmän toimesta. Mietimme, miten tuot yrityksesi esiin tarinan kerronnan avulla ja miten erottaudut kilpailijoista. Parhaat ideat saat vietyä käytäntöön heti koulutuksen jälkeen. Koulutukseen ei tarvitse tehdä ennakkotehtäviä tai muita valmisteluja. Kouluttajana toimiva, toimitusjohtaja Aki Karkulahti lupaa kaikille 10 kappaletta sisältöideoita kotiinviemisiksi. Tervetuloa ratkaisujen pariin!

Koulutuksen runko:

Ryhmän jäsenten ja heidän liiketoiminnan esittely Lyhyt infopläjäys toimivista sisällöistä & tarinan kerronnasta Sisältöideointi osa 1 Lyhyt tauko Sisältöjen esittely ja kehittäminen Top 10 sisältöideaa jokaiselle osallistujalle

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä tukea)

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

 

Lisätietoja:    Heli Kauppinen, 050 522 9974,  

                         Aki Karkulahti, 040 832 9176,