Etsi

YOM KUOPIO: Sinustako markkinoinnin ammattilainen? - Markkinointipäällikkö-koulutus

YOM KUOPIO: Sinustako markkinoinnin ammattilainen? - Markkinointipäällikkö-koulutus

Aika

5.2.2020 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

500€/osallistuja(pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800€/muu osallistuja
Koulutus

Tämä 5 päivän valmennus on suunnattu sinulle, joka vastaat yrityksesi markkinoinnista! Koulutuksen jälkeen sinulla on:

  • kokonaisvaltainen käsitys markkinoinnista ja sen eri osa-alueista sekä brändin merkityksestä liiketoiminnalle

  • perustiedot digitaalisesta markkinoinnista ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena

  • käsitys, mitä suunnitelmallinen markkinointi ja sisällöntuotanto tarkoittavat; kuinka tavoittaa halututut asiakaskohderyhmät oikeaan ajankohtaan oikeissa kanavissa?

  • näkemys eri markkinointityökaluista sekä kansainvälisestä markkinoinnista

  • valmius toteuttaa suunnitelmallista markkinointia

Paikka ja aika: Kuopio ke 5.2., ke 12.2., ke 19.2., ti 17.3., ti 24.3 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Ilmoittautumiset 17.9.2019 mennessä osoitteessa: bit.ly/MarkkinointipäällikköKuopio

1.Brändi osana menestyvää liiketoimintaa | ke 5.2.2020 klo 9-16

Miten rakentaa houkutteleva ja tuottava brändi? Miten valjastaa brändi liiketoiminnan työkaluksi? Koulutuksessa käymme läpi konkreettisen suunnitelman yrityksesi brändin kehittämiseksi.

2.Suunnitelmallinen markkinointi | ke 12.2.2020 klo 9-16

Ilman suunnitelmaa markkinointi on pelkkä kulu, eikä saavuta asettuja tavoitteita. Koulutuksessa käymme läpi suunnitelmallista markkinointia sekä pureudumme markkinointisuunnitelman työkaluihin ja tekemiseen.

3.Sisältömarkkinointi ja markkinointiviestinnän työkalut | ke 19.2.2020 klo 9-16

Puhuttelevatko yrityksesi tarjoamat sisällöt asiakkaitasi? Koulutuksessa opit suunnittelemaan asiakkaita kiinnostavia ja sitouttavia sisältöjä. Sisältömarkkinoinnin avulla keskityt olennaiseen eli tärkeimpiin kohderyhmiin ja sisältöteemoihin. Tutustumme lisäksi eri markkinoinnin työkaluihin, joita voit hyödyntää jatkossa yrityksesi markkinoinnissa. 

4.Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media | ti 17.3.2020 klo 9-16

Verkkosivut ja verkkokauppa ovat yhä tärkeämpi kanava asiakkaan kohtaamiseen, unohtamatta sosiaalista mediaa. Koulutuksessa opit miten rakennetaan houkuttava verkkopalvelu ja some-kanavat. Lisäksi opit hyödyntämään digitaalisia kanavia ja somea.

5.KV-markkinointi – menestystä maailmalta | ti 24.3.2020 klo 9-16

Yrityksen liiketoiminnan laajentaminen kansainvälisille markkinoille voi vaikuttaa haastavalle. Oikeilla toimenpiteillä ja suunnitelmallisella markkinoilla kampitat nämä haasteet ja mahdollistat liiketoiminnan kasvun globaaleille markkinoille. Koulutuksessa pureudumme kv-markkinointiin, kanaviin sekä mahdollisuuksiin maailmalla.

Hinta: 500 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Kouluttajat: Projectico Oy | Minna Sutinen, Maarit Sinikangas, Kaisa Kokko

Lisätietoja:  Minna Sutinen p. 050 545 1492 tai
Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai