Etsi

Onko yritykselläsi strategia?

Hulabaloot on juhlittu railakkaasti, kiitos vielä kaikille mukana olleille. Järjestäjien mielestä tilaisuus oli onnistunut, ja palautekyselyn perusteella näyttää siltä että ensi vuonna uudelleen - hienoa! Kuopion Yrittäjien strategia on tarjota jäsenistölle kiinnostavia tapahtuma - niitä on tulossa myös kesällä, joten kannattaa käydä katsomassa nettisivuiltamme tai Facebookista mitä on tarjolla!  

Yrityselämässä strategiassa on sanottu olevan kyse jopa elämästä ja kuolemasta. Yritys, jolla on hyvä strategia ja sen hyvä toteutus, voittaa pelin ja menestyy. Se, jolla strategia tai sen toteutus on hukassa, voi mennä jopa nurin. Strategian työstämiseen on useita eri malleja, eikä ole väliä minkä niistä valitsee, kunhan sen tekee jollain hyväksi todetulla tavalla, ja kenties jonkun ulkopuolisen sparraamana. Tähän panostus tulee varmasti takaisin. Mielestäni on tärkeintä kirkastaa se, miten erotumme omaperäisellä tavalla selkeästi ja terävästi kilpailijoista, eli millä keinolla pärjäämme markkinoilla. Joku viisas on sanonut, että strategian muodostaminen ei ole ongelma, mutta sen käytäntöön jalkauttaminen on. Näin ollen kannattaa pohtia myös mikä tapa on itselle sopivin aikatauluttaa strategiset projektit ja kuinka niiden toteutumista on paras seurata.

Tänä syksynä tarjoamme jälleen mahdollisuuden työstää omaa strategiaa Sutisen Mikan johdolla – ilmoittaudu mukaan tästä. Koulutuksen hinta on todellakin vain 290 €, joka pitää sisällään asiakaskyselyn, strategian piirtämisen kuvaksi ja myös majoittumisen ja ruuat lunch-to-lunch leirillä Tahkovuorella 28. – 29.10.2019 sekä lounaan 14.11.2019 jälkisparrauksen yhteydessä. Tämä kolmen puolikkaan päivän satsaus oman yrityksen kehittämiseen kannattaa taatusti!

Sirpa

 

 

 

Kuopion Yrittäjien blogi - yrittäjistä ja yrittämisestä

Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja
Sirpa Karppi