Etsi

Emergency banner

Pidämme yritysten puolta ja yrittäjistä huolta - tavoitteena 2040 jäsentä vuodelle 2020!

Hyvää alkanutta vuotta 2018 hyvät yrittäjät ja yrittäjien ystävät! Meillä Kuopion Yrittäjissä vuosi on käynnistymässä uusin voimin vauhdikkaasti ja hyvässä pöhinässä, kun koko puheenjohtajistomme vaihtui. Minä aloitin puheenjohtajana ja jokainen valiokuntamme sai myös uuden puheenjohtajan. Yhteiskuntavaikuttamisen valiokunnassa jo aiemmin toiminut Mikko Rissanen aloitti puheenjohtajana, samoin järjestövaliokunnassa toiminut Jari Väänänen siirtyi nyt valiokunnan puheenjohtajaksi. Molemmat heistä ovat toimineet myös aiemmin hallituksessamme jäseninä. Uutena kasvona aloittaa Eeva-Riitta Koponen viestintävaliokunnan puheenjohtajana. Kaikki edellä mainitut valiokuntiemme puheenjohtajat toimivat myös yhdistyksemme varapuheenjohtajina. Saimme uusia jäseniä myös valiokuntiimme, joiden kokoonpanot näette yhdistyksemme nettisivuilla tammikuun puolen välin paikkeilla, kunhan ensimmäiset kokoukset on pidetty. Näin uusin voimin odotamme muutosta toimintaamme suunnaten katsettamme enemmän jäsenistöön päin.

Työstimme Kuopion Yrittäjien strategiaa keväällä 2017 teettämämme jäsenkyselyn pohjalta, ensin laajalla porukalla nykytilaa pohtien, sitten kellon ympäri hallituksen voimin työstäen arvot, missio ja visio sekä vielä kriittiset menestystekijät. Missioksemme kiteytyi: Pidämme yritysten puolta ja yrittäjistä huolta. Mietimme tuolloin myös sellaisia asioita, mitä emme tee. Apunamme strategian työstössä oli Nuorkauppakamarin strategiatyökalu ja pääkouluttaja. Syksyllä valiokunnat vielä jatkojalostivat strategian pohjalta toimintasuunnitelmat. Uusi hallitus lasautti vielä joulun alla numeraalisen tavoitteen jäsenmäärälle viiden vuoden päähän: vuodelle 2020 tavoitteenamme on peräti 2040 jäsentä! Nyt vuoden alkaessa meitä on 1352 eli tämä jäsenmäärätavoite on ainakin riittävän kunnianhimoinen ja vaatii meiltä todella jäsenistömme kuuntelemista ja toisaalta jäsenistöltä palautetta toiminnastamme, jotta osamme tarjota oikeita asioita.

Tavoitteenamme sekä hallituksessa että valiokuntiemme toiminnassa on, että te jäsenet kokisitte saavanne jäsenmaksulle enemmän vastinetta. Valiokunnat esittäytyvät siis tässä tammikuun aikana tarkemmin ja tapahtumakalenteristamme pääsette seuraamaan mitä kaikkea on tulossa. Ensi viikolla julkaisemme mielenkiintoisen seminaariyhteistyön peräti kolmen yhteistyötahon kanssa. Stay tuned!

 

Kuopion Yrittäjien blogi - yrittäjistä ja yrittämisestä

Sirpa Karppi

Kirjoittaja on  Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja 2018.