Etsi

Syyskausi startannut vauhdilla

Huh! Nyt jo pukkaa iloisesti hikeä kun laskin elokuun alusta tähän päivään asti kaikki ne tapahtumat ja tilaisuudet, joihin olen Kuopion tai Savon Yrittäjien merkeissä osallistunut. Niitä on kertynyt 33 kpl! Pääosin ne ovat olleet erilaisia suunnittelutapaamisia, joilla haluamme varmistua siitä, että järjestämämme tapahtumat ja tilaisuudet tuottavat arvoa teille eli jäsenillemme ja ovat hyödyllisiä niihin osallistuville. Saamamme suullisen palautteen perusteella tuntuu onneksi siltä, että sitä ne ovat olleet! 

Kerron tässä joistakin tuoreesti joko toteutetuista, käynnistyneistä, menossa olevista ja tulevista asioista.

Kuopion Yrittäjien strategiatyöskentelyn aloitus vuosille 2018 – 2020

Järjestimme ensimmäisen tilaisuuden heinäkuun ’helteillä’ hallituksemme jäsenen Sirpan mökillä ja toisen 10.8. Lohimaassa. Sparraajana Lohimaassa toimi Kuopion Nuorkauppakamarin (sittemmin senaattoriksi valittu) strategiakouluttaja Antti Immonen. Työ jatkuu ja tekin pääsette siihen vaikuttamaan, hyvät jäsenemme!

Hallitus- tai valiokuntatyöskentelystä kiinnostuneiden risteily 21.8. m/s Osmolla

Mukana oli parisenkymmentä aktiivista, toimintamme kehittämisestä ja siihen osallistumisesta kiinnostunutta jäsentä. Kaikkiaan jäsenkyselyssämme yli 40 henkilöä kertoi olevansa kiinnostunut aiheesta. Tätä pidän todella hyvänä jatkoa ajatellen!

Kansanedustaja Markku Rossin vierailu 4.9.

Aloitimme vierailun aamukahveilla toimistolla ja saimme jo siinä yhteydessä mainiosti nostettua esiin läsnäolleita yrittäjiä askarruttaneita aiheita, joita olivat mm. alkoholilainsäädäntö, sote- ja maakuntauudistus sekä Postin laajeneva liiketoiminta. Päivän vierailukohteet 3D Talo ja Alina Hoivatiimi sekä lounaalla tapaamamme SKALin aluepäällikkö Jouni Bergroth vahvistivat ja syvensivät aiheita vielä päivän mittaan.

#kuopio2040 – 200 000 – 20 000 - 200

Yrittäjän päivänä 5.9. yhdessä Kauppakamarin kanssa Peräniemen Kasinolla järjestämämme työseminaari kokosi hieman vajaat sata henkilöä työseminaariin aiheen puitteissa. Olimme jo keränneet suuren määrän ideoita ja ajatuksia Kuopion kasvun osalta ja nyt haimme edelleen syvennystä ja konkretiaa tavoitteen edistämiseksi. Saimmekin hyvän määrän vastuutahoja, henkilöitä ja aikatauluja, joiden avulla viemme tavoitetta eteenpäin ja seuraamme aktiivisesti sen etenemistä. Kiitos Kauppakamarin Siljalle joukkoineen oivasta yhteistyöstä tapahtuman osalta sekä tietenkin kaikille osallistuneille!

Vuoden Yrittäjä 2017 – Suomen Kassajärjestelmät Oy www.skj.fi

Kuopion Yrittäjät valitsi Yrittäjän päivän 5.9. iltajuhlassa Aarno Hartikaisen (Suomen Kassajärjestelmät Oy) Vuoden Yrittäjäksi. Vielä lämpimät onnittelumme Aarno ja Ulla Hartikaiselle sekä tapahtuman yhteistyökumppani Nordealle.

Kotihoitoilta II 21.9.

Suuren suosion kesäkuussa saanut ensimmäinen kotihoitoilta saa jatkoa kun Kuopion kaupungin kotihoidon palvelutarpeita ja yrittäjien mahdollisuuksia tarjota sinne palvelujaan käsitellään aiheen toisessa teemaillassa.
>> Tarkempi sisältökuvaus ja ilmoittautumiset iltaan.

Kuopion Yrittäjien puheenjohtajan tehtävä

Olen jo hyvissä ajoin ilmoittanut jääväni tämän vuoden jälkeen pois puheenjohtajan tehtävästä. Tällä hetkellä on ilmoittanut kiinnostuksensa hallituksemme jäsen, varapuheenjohtaja Sirpa Karppi. Toivon, että tehtävä kiinnostaa vielä muitakin ja pääsemme äänestämään useammasta ehdokkaasta uuden puheenjohtajan! Annan mielelläni kiinnostuneille lisätietoa siitä, mitä tehtävä vaatii ja toisaalta, mitä se antaa.

Savon Yrittäjien hallinto uudistuu!

Tämä tarkoittaa sitä, että hallituksen jäsenten määrä pienenee merkittävästi (8-10 henkilöä) eikä paikallisyhdistyksillä tule olemaan ’omaa’ edustajaa hallituksessa vaan sinne valitaan täysin avoimella haulla puheenjohtaja Ykä Ronkaisen sanoin ’parhaat kyvyt ja aktiivisimmat ihmiset’.
>> Uutinen Savon Yrittäjien sivuilla.

Älä jää vieraaksi tai jätä sanomatta vaan tartu hihasta kun / jos kohdataan – ja toivottavasti kohdataan!

Kuopion Yrittäjien blogi - yrittäjistä ja yrittämisestä

Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja
Sirpa Karppi