Etsi

Vauhdikasta syksyä

Kuopion Yrittäjissä tapahtuu paljon.  Uutiskirjeisiin poimimme toimintamme kohokohtia, mutta Facebookista näette niiden välillä lisää. Tulossa on todella tapahtumarikas syksy, joten toivomme teidän jäsenistömme bongaavan itsellenne osuvat ja laittavan päivät kalenteriin. Kevään kyselyssä saimme toiveita, että tapahtumiemme aikataulut olisivat kaksi kuukautta etukäteen tiedossa, joten siihen nyt pyrimme.

Kirjoitin ensimmäisen kolumnin Viikkosavoon vuoden alussa strategian merkityksestä. Koska kristallinkirkas strategia on jokaiselle yritykselle menestymisen tae, laitoimme pystyyn kovan luokan koulutuksen jäsenillemme suorastaan päätähuimaavan halpaan hintaan – kiitos yhteistyökumppaneillemme. Mika Sutinen tulee vetämään 29. - 30.10.2018 Tahkovuorella lounaasta lounaaseen kestävän ensimmäisen jakson, jossa kiteytetään jokaiselle osallistujalle omat vahvuudet ja kilpailijoista erottava tekijä. Illalla kiipeämme Tahkon rappuset ja nautimme Panorama Bar & Cafe:ssa illallisen. Ennen ensimmäistä tapaamista Feelback Oy tekee osallistujien asiakkaille ennakkokyselyn, joka auttaa tunnistamaan tämänhetkisen tilanteen asiakkaiden näkökulmasta. Marraskuun 14. päivä Talentreen ammattilaiset varmistavat, että jokaiselle yritykselle on saatu timanttinen strategia ja lopuksi vielä Mainostoimisto X piirtää nämä kullekin kuvaksi. Näin siitä on helpompi viestiä sekä omalle porukalle että ulospäin. Uskon, että tämä koulutus tulee olemaan antoisa, joten kannattaa hakea mukaan. Mikäli kysyntää on, järjestämme tämän jatkossa joka vuosi. Mika Sutinen pitää aiheesta vielä kaikille avoimen strategiailtapäivän 27.11.2018, joten sinne kannattaa myös ilmoittautua.

Edunvalvonnan saralla työstimme kesän lopulla yritysvaikutusten arvioinnista videon, joka esitetään kaikkien Kuopion lautakuntien avauksessa syksyllä ja lähetetään kaupunginvaltuuston jäsenille katsottavaksi. Voit katsoa videon Youtubesta hakusanoilla yritysvaikutusten arviointi Kuopio. Yhteinen tavoitteemme Kuopion kaupungin virkamiesten ja päättäjien kanssa on tehdä Kuopiosta Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki.

Syyskokoukseemme saamme Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen 20.11.2018, joten kannattaa tulla kuulemaan mitä järjestömme valtakunnan tasolle kuuluu. Syyskokouksessa valitsemme myös ensi vuoden luottamushenkilöitä, joten mikäli työskentely hallituksessa tai jossain valiokunnassamme kiinnostaa, niin ole yhteydessä. Järjestämme luottamustehtävistä kiinnostuneille risteilyn Koski-laivalla 24.9.2018, joten tuolle risteilylle kannatta myös ilmoittautua mukaan.

Suomen Yrittäjien valtakunnallisille päiville Turkuun 19.-21.10.2018 on lähdössä myös meitä kuopiolaisia Savon Yrittäjien tarjoamaan ilmaiseen bussikyytiin, johon mahtuu vielä ilmoittautumaan.

Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan Tahkolle 16.-17.11.2018 voisimme me kuopiolaiset majoittua saman katon alle Apartments Annaan, josta on vain noin 300 metrin kävelymatka Piazzalle. Ilmoittaudu pian mukaan!

Näiden lisäksi valmistelemme yhtä tämän vuoden tärkeimmistä jäsentapahtumistamme, pikkujoulua 30.11.2018 Peräniemen Kasinolle, jossa heittäydymme 1920-luvun salakapakkatunnelmaan ja antaudutaan mysteerin vietäväksi. Pääsemme kokemaan kieltolain aikaisen Kuopion historiaan pohjautuvan esityksen, joka kietoutuu Mustan Lampaan loihtiman upean illallisen ympärille. 

Toivottavasti näemme mahdollisimman monessa käänteessä syksyn aikana. Ja jos ei nähdä, niin ollaan yhteydessä sähköisten välineiden välityksellä!

Aurinkoista syksyä!

Kuopion Yrittäjien blogi - yrittäjistä ja yrittämisestä

Sirpa Karppi

Kirjoittaja on  Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja 2018.