Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenyys - monta hyvää syytä!

Yrittäjien jäsenenä saat yhdellä jäsenmaksulla käyttöösi oman Kuopion, Savon ja Suomen Yrittäjien jäsenedut ja -palvelut.

Tutustu palveluihimme! Jos et vielä ole jäsen – liity nyt!

Monta hyvää syytä jäsenyyteen!

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu 

Savon Yrittäjien YOM-palvelu tarjoaa edullisia digikoulutuksia laidasta laitaan. Palveluun kuuluu myös maksuton osaamiskartoitus, jossa käydään läpi 35 eri osaamisaluetta ja niiden osaamisen taso arvioidaan asteikolla 1-5 koko henkilöstön kanssa. Lue lisää!

HankintaHelppi-palvelu

Savon Yrittäjien HankintaHelppi-palvelu tarjoaa hankintaneuvontaa ja hankinta-aiheisia koulutuksia pohjoissavolaisille yrityksille ja hankintayksiköille. Lue lisää!

Omistajanvaihdosneuvonta

Savon Yrittäjien omistajanvaihdospalvelu on maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen myymisessä, ostamisessa ja sukupolvenvaihdoksessa. Lue lisää!

Vaikuttamistyö

Jos yrittäjäjärjestöä ei olisi, kuka nostaisi yrittäjien asioita esille? Tehtävänämme on yhdessä päättäjien kanssa tehdä yrittäjyydelle mahdollisimman hyvät olosuhteet, jotka kannustavat yrittäjyyteen ja helpottavat yrityksen toimintaa. Vaikuttamisen tulokset ovat sitä parempia, mitä enemmän meitä on.

Kuopion Yrittäjät vaikuttaa Kuopiossa ja Savon Yrittäjät koko maakunnassa. Kuopion Yrittäjien edustajat tapaavat Kuopion kaupunginjohtoa  säännöllisesti ja yhteiskuntavaikuttamisen valiokuntaamme kuuluu yrittäjävaltuutettuja - meillä on tarvittaessa suora linja päätöksentekoon.

Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan. Suomen Yrittäjien edunvalvonnan tuloksiin voit tutustua täällä.

Neuvonta

Yrittäjien maksuton juridinen puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–20 numerossa 09 229 222 (varaudu kertomaan jäsennumerosi). Lue lisää!

Yrittäjän ABC – on tietopaketti, josta löydät jäsennumerolla kirjautumalla kaikki tarvittavat tiedot ja oppaat yritystoimintaan liittyen. Lue lisää!

Pohjois-Savossa Talentree tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksutonta hankesparrausta ja talousjohtamisen nykytila-arvion - tutustu tarkemmin täällä.

Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja. Käytettävissäsi on esimerkiksi seuraavat sopimuspohjat: työsopimus, työtodistus, irtisanomisilmoitus, tarjous, rekisteriseloste, tiedonsiirtosopimus, maksumuistutus - ja monia muita. Lue lisää!

Oppaat 

Suomen Yrittäjien asiantuntijoiden laatimista oppaista saat monta hyvää neuvoa esim. ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen, tekijän oikeuksiin, tietosuojaan tai osallistumiseen julkisiin hankintoihin - oppaat löydät täältä.

Koulutukset ja tapahtumat: tietoa ja verkostoja

Yrittäjät ovat toisilleen tärkeä voimavara ja tiedonlähde. Jäsenyys on helppo väylä yrittäjien väliselle yhteistyölle ja kokemusten vaihtamiselle. Tapahtumissa tapaat helposti toisia samanhenkisiä yrittäjiä sekä yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita. Osallistu Bisnesrehveille tai tule hakemaan mielenkiinoitsta tietoa tai hyvinvointia aamuinfoista!

Viime vuonna Kuopion Yrittäjät järjesti jäsenistölleen 24 tapahtumaa, joihin osallistui yli 1000 yrittäjää! Katso tulevat tapahtumat ja koulutukset tästä!

Nuorten Yrittäjien toiminta

Nuoret Yrittäjät Savo on verkosto pohjoissavolaisille nuorille Yrittäjäjärjestön jäsenille (n. 35 v. tai alle). Jäseninä ovat automaattisesti kaikki Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuoret jäsenyrittäjät, erillistä liittymistä ei siis tarvita. Luvassa on vertaistukea, verkostoja, virkistystä sekä tapahtumia ja toimintaa.  Lue lisää!

Yrityskummit -luottamuksella!

Savon Yrittäjien kautta yrittäjä voi hakea itselleen yrityskummia, joka on luotettava keskustelukumppani sekä sparraaja ideoiden kehittelyssä ja eteenpäin viemisessä. Lue lisää!

Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat yrittäjyyteen liittyvää, ajantasaista viestintää sekä tietoa tapahtumista kuukausittain Kuopion Yrittäjien uutiskirjeissä. Voit seurata Kuopion Yrittäjiä myös Facebookissa. 

Jäsenedut

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja. Etuja tarjoavat mm. Elisa ja Fennia sekä monet hotelliketjut. Katso kaikki jäsenedut tästä!

Näytä olevasi Yrittäjien jäsen!

Lataa tämän vuoden jäsenbanneri vaikkapa nettisivuillesi täältä! (Kirjaudu jäsennumerollasi sivulle)  

Haluatko lisätietoa? 

Kysyy lisää keneltä tahansa Kuopion Yrittäjien hallituksen jäseneltä, yhteystiedot löydät täältä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme!