Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenyys - monta hyvää syytä!

Yrittäjien jäsenenä saat yhdellä jäsenmaksulla käyttöösi oman Kuopion, Savon ja Suomen Yrittäjien jäsenedut ja -palvelut.

Tutustu palveluihimme! Jos et vielä ole jäsen – liity nyt!

Monta hyvää syytä jäsenyyteen!

Elisan 35 € lahjakortti

Käy maksuna käteiskaupassa kaikissa Elisan myymälöissä laitteisiin, lisätarvikkeisiin ja muihin fyysisiin tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 12 kk latauspäivästä. Asiakkaat voivat itse tarkistaa lahjakorttinsa saldon ja voimassaoloajan nettisivuiltamme elisa.fi/lahjakortti.

Fennian 200 € omavastuuseteli

Liittymisetuna saat nyt käyttöösi Fennian omavastuusetelin. Se kattaa maks. 200 euroon saakka vahingon omavastuukuluja. Voit käyttää sitä missä tahansa kodin vapaaehtoisessa vakuutuksessa, jossa sinulla on omavastuu (esim. auton kaskovahingot, kodin vahingot, henkilövakuutukset, vastuu ja oikeusturvavakuutukset). Seteli on voimassa kaksi vuotta sen antamisesta lukien. Korvausta hakiessasi muista mainita, että sinulla on omavastuuseteli.

Yritys oppii ja menestyy (YOM) -palvelu 

Savon Yrittäjien YOM-palvelu tarjoaa ILMAISIA digikoulutuksia laidasta laitaan. Lue lisää!

Yrittäjien HelpDesk - Puskua pisneksiin

HelpDesk-palvelumme antaa matalan kynnyksen täsmäapua pohjoissavolaisille pk-yrityksille - täysin ilmaiseksi. Neuvojina toimii 13 asiantuntijaa, jotka työskentelevät ympäri maata - auttaakseen juuri sinua.

Asiantuntijoiden keinovalikoimasta löytyy apua esimerkiksi näihin:

1️⃣ Akuuttineuvonta (tukien hakeminen, lomakkeet, raportointi, muu käytännön apu).

2️⃣ Yritysjärjestelyt (yrityssaneeraus, yrityksen hallittu alasajo, konkurssineuvonta).

3️⃣ Liiketoiminnan kehittäminen: liiketoimintamallien tunnistaminen; kilpailutilanteen kartoitus, investoinnit ja tuet laajentaminen jne.

Tee HelpDesk -palvelutilaus tästä  

Vaikuttamistyö

Jos yrittäjäjärjestöä ei olisi, kuka nostaisi yrittäjien asioita esille? Tehtävänämme on yhdessä päättäjien kanssa tehdä yrittäjyydelle mahdollisimman hyvät olosuhteet, jotka kannustavat yrittäjyyteen ja helpottavat yrityksen toimintaa. Vaikuttamisen tulokset ovat sitä parempia, mitä enemmän meitä on.

Kuopion Yrittäjät vaikuttaa Kuopiossa ja Savon Yrittäjät koko maakunnassa. Kuopion Yrittäjien edustajat tapaavat Kuopion kaupunginjohtoa  säännöllisesti ja yhteiskuntavaikuttamisen valiokuntaamme kuuluu yrittäjävaltuutettuja - meillä on tarvittaessa suora linja päätöksentekoon.

Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan. Suomen Yrittäjien edunvalvonnan tuloksiin voit tutustua täällä.

Neuvonta

Yrittäjien jäsenille maksuton juridinen puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222 (varaudu kertomaan jäsennumerosi). Lue lisää!

Kuopion Yrittäjien toiminnanjohtaja on vain puhelinsoiton päässä - Kirsin verkostoista löytyy apu tai neuvo pulmaan kuin pulmaan. Kirsin tavoitat numerosta 044 568 0509. 

Yrittäjän ABC – on tietopaketti, josta löydät jäsennumerolla kirjautumalla kaikki tarvittavat tiedot ja oppaat yritystoimintaan liittyen. Lue lisää!

Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja. Käytettävissäsi on esimerkiksi seuraavat sopimuspohjat: työsopimus, työtodistus, irtisanomisilmoitus, tarjous, rekisteriseloste, tiedonsiirtosopimus, maksumuistutus - ja monia muita. Lue lisää!

Oppaat 

Suomen Yrittäjien asiantuntijoiden laatimista oppaista saat monta hyvää neuvoa esim. ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen, tekijän oikeuksiin, tietosuojaan tai osallistumiseen julkisiin hankintoihin - oppaat löydät täältä.

Koulutukset ja tapahtumat: tietoa ja verkostoja

Yrittäjät ovat toisilleen tärkeä voimavara ja tiedonlähde. Jäsenyys on helppo väylä yrittäjien väliselle yhteistyölle ja kokemusten vaihtamiselle. Tapahtumissa tapaat helposti toisia samanhenkisiä yrittäjiä sekä yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita. Osallistu Bisnesrehveille tai tule hakemaan mielenkiintoista tietoa tai hyvinvointia aamuinfoista!

Vuonna 2019 Kuopion Yrittäjät järjesti jäsenistölleen 24 tapahtumaa, joihin osallistui yli 1000 yrittäjää! Koronavuonna 2020 järjestimme yli 30 tapahtumaa, joihin osallistui etänä tai livenä noin 700 yrittäjää. Katso tulevat tapahtumat ja koulutukset tästä!

Nuorten Yrittäjien toiminta

Nuoret Yrittäjät Savo on verkosto pohjoissavolaisille nuorille Yrittäjäjärjestön jäsenille (n. 35 v. tai alle). Jäseninä ovat automaattisesti kaikki Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuoret jäsenyrittäjät, erillistä liittymistä ei siis tarvita. Luvassa on vertaistukea, verkostoja, virkistystä sekä tapahtumia ja toimintaa.  Lue lisää!

Yrityskummit -luottamuksella!

Savon Yrittäjien kautta yrittäjä voi hakea itselleen yrityskummia, joka on luotettava keskustelukumppani sekä sparraaja ideoiden kehittelyssä ja eteenpäin viemisessä. Lue lisää!

Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat yrittäjyyteen liittyvää, ajantasaista viestintää sekä tietoa tapahtumista kuukausittain Kuopion Yrittäjien uutiskirjeissä. Voit seurata Kuopion Yrittäjiä myös Facebookissa,  Instagramissa ja YouTubessa

Jäsenedut

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja. Etuja tarjoavat mm. Elisa ja Fennia sekä monet hotelliketjut. Katso kaikki jäsenedut tästä!

Näytä olevasi Yrittäjien jäsen!

Lataa tämän vuoden jäsenbanneri vaikkapa nettisivuillesi täältä! (Kirjaudu jäsennumerollasi sivulle)  

Haluatko lisätietoa? 

Kysy lisää keneltä tahansa Kuopion Yrittäjien hallituksen jäseneltä, yhteystiedot löydät täältä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme!