Etsi

Kuopion Yrittäjät

Kuopion Yrittäjät on vaikutusvaltainen yrittäjyyden asiantuntija

Kuopion Yrittäjät on vuonna 1980 Savon Yrittäjistä omaksi paikallisyhdistyksekseen eriytynyt yrittäjien oma järjestö, jonka pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda Kuopioon Suomen parhaat yrittämisen olosuhteet. Toimintamme tarkoitus on parantaa Kuopion alueen yrittäjien asemaa, kilpailukykyä ja yrittämisen edellytyksiä.  Jäsenistöömme kuuluu kaikenkokoisia yrityksiä, kaikilta toimialoilta. Noin puolet jäsenistöstä on yksinyrittäjiä. 

Yhteiskuntavaikuttamisen lisäksi edistämme toiminnallamme yrittäjien välistä yhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme jäsenillemme monipuolisia tapahtumia. Tiedotustoimintamme on aktiivista.  Pidämme yritysten puolta ja yrittäjistä huolta!

Kuopion Yrittäjät on paikallinen yrittäjäyhdistys, johon kuulumalla olet mukana myös Savon Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien toiminnassa. Jäsenmäärältään Suomen Yrittäjät on Suomen suurin elinkeinoelämän edunvalvontajärjestö, ja Kuopion Yrittäjät kuuluu Suomen suurimpien paikallisyhdistysten joukkoon.  

Tervetuloa mukaan toimintaamme, - jos et vielä ole jäsen, liity tästä!