Etsi

Vapaa-aika

Jäsenetu kaupunginteatteriin: Kaksi yhden hinnalla

Nappaa puoliso, ystävä tai henkilökunta mukaan ja virkistäydy teatterissa!

Kuopion kaupunginteatteri tarjoaa Kuopion Yrittäjien jäsenetuna kevätkaudella pääsyn  joko Patriarkka tai Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo –esityksiin. Liput voi lunastaa jäsenetuhintaan esittämällä lipunoston / varauksen yhteydessä yrittäjäyhdistyksen jäsenkortin. Etu on voimassa koko kevätkauden.

Edun arvo on esityksestä riippuen noin 30 euroa / esitys.  

Jäsenhintaiset liput voi lunastaa 
• Kuopio Info (Alatorin kauppakeskus Apaja, Kuopion kauppatori) ympäri vuoden ma-pe klo 9-16.
• Teatterin lippukassa (Niiralankatu 2) on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin klo 12

Lisätietoa esityksistä ja esitysajoista:  

Juha Jokela: Patriarkka

Patriarkka on perhedraama sukupolvien välisestä kuilusta. Se kertoo, mitä tunteista ja asioista puhumattomuus voi saada aikaan. Miten virheet siirtyvät tuleville sukupolville ja minkälaista tuhoa ja katkeruutta ne voivat pahimmillaan aiheuttaa. 

Miisa Lindén: Siipirikkoja ja matriarkkoja - kuule meitä Kaija Koo

Armi ja viisi muuta naista jäävät lukkojen taakse juuri, kun itsenäistä suomalaista naista juhlistava huikea gaala on alkamassa. Näyttää siltä, että ilta kaikkine herkkuineen on menossa heiltä sivu suun. Näinkö jäävät kuplivat juomat maistelematta, briljantti ohjelma ja kiehtovat kunniavieraat näkemättä? Vai tästäkö ne kemut vasta alkavatkin?