Etsi

Muut tapahtumat

Bisnesrehvit goes speed date!

Tarvitsetko asiakkaita, kauppaa, yhteistyökumppaneita? 

Kuopion Yrittäjät järjestää uusitussa Introssa Bisnesrehvit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Muihin osallistujiin tutustutaan ryhmäkeskustelujen ja speed date -tapaamisten avulla. Voit valmistautua varaamalla mukaasi käyntikortteja ja/tai esitteitä sekä harjoittelemalla yrityksesi tarinan kertomista ytimekkäästi parissa minuutissa. Mukaan voit ottaa sen mitä pystyt käsissäsi kantamaan.

Ilmoittautumislomakkeen lisätietoa kentässä voit kertoa yrityksestäsi olennaisen yhdellä lauseella. Huom! jos kirjoitat useamman lauseen, vain ensimmäinen kerrotaan edelleen....    

Olitpa sitten uusi tai vanha yrittäjä,  niin älä jää yksin kököttämmään vaan ilmoittaudu reippaasti mukaan - osallistumalla et häviä mitään!

Kahvia/teetä/smoothieta ja suolaista piirakkaa on tarjolla klo 15 alkaen.

Ja mitä ihmettä?! Tällä kertaa treffit ovat maksuttomatmukaan mahtuu 80 ensiksi ilmoittautunutta! Huomaa, että ilmoittautuminen on kuitenkin sitova, joten jos ilmoittaudut, etkä pääsekään saapumaan, etkä peru varaustasi viimeistään 16.4. mennessä, niin joudumme lähettämään sinulle 50 euron laskun.  

Tapahtuman sinulle tarjoavat:

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti